Vragen? Bel ons

Blog

 • De meerwaarde van een toegankelijke website

  Eerlijk gezegd zijn er veel redenen waarom iedereen prioriteit zou moeten geven aan toegankelijkheid. In dit blog artikel vermelden we de belangrijkste redenen waarom toegankelijkheid goed is voor je bedrijf.

  Lees meer
 • Bedrijfsprocessen digitaliseren om ook tijdens een crisis overeind te blijven.

  Je bedrijfsprocessen digitaliseren en automatiseren is altijd een goed idee, maar zeker tijdens een crisis kan het soms het verschil maken. Op basis van bestaande referenties en succesverhalen tonen wij graag wat wij voor u kunnen betekenen.

  Lees meer
 • Ondernemers voor een Warm België

  We kunnen er niet meer omheen, de coronacrisis raakt alles en iedereen in onze maatschappij, zeker de meest kwetsbare mensen. Wat doen wij om ons steentje bij te dragen om deze crisis toch een heel klein beetje draagbaarder te maken.

  Lees meer

Social

Social
 • DrupalCon Amsterdam 2019

  Wereldwijd worden jaarlijks Drupal evenementen georganiseerd, met als hoogtepunt een Drupal conferentie. Dit jaar was het de beurt aan Amsterdam en waren ook wij van de partij.

  Lees meer
 • Toegankelijke website laten maken met AnySurfer certificaat

  Hoe maak je je website toegankelijk voor een zo groot mogelijk publiek, ook voor mensen met een beperking of mensen die zich in een situatie bevinden waardoor ze je website minder makkelijk kunnen bedienen?

  Lees meer
 • Drupalcamp Gent 2018

  Elk jaar vinden in Gent de Drupalcamp dagen plaats, dé hoogmis voor elke Drupal-lover. Ook wij waren van de partij op dit leerrijke en inspirerende event.

  Lees meer
Mis onze updates niet!

Blijf als eerste op de hoogte van exclusieve cases en weetjes.