Vragen? Bel ons

AXI

Nieuwe Drupal 8 website met koppeling Salesforce Pardot

Nieuwe Drupal 8 website met koppeling Salesforce Pardot

Drupal 8 website met koppeling Salesforce Pardot

Onze diensten voor AXI
Webdesign Webdevelopment
Drupal 
websites

AXI ontwikkelt innovatieve software voor retail, overheid, zorg en bedrijven. Met vestigingen in België en Nederland weten ze hun klanten optimaal te begeleiden in grote softwareprojecten binnen en over de landsgrenzen heen. Novation ontwikkelde een nieuwe Drupal 8 website, waarin zij hun brede waaier aan softwareoplossingen voor verschillende sectoren volledig kunnen toelichten met de nodige nuanceverschillen in taal en inhoud voor Nederland en België.  

Om leads op te volgen werd er, in samenwerking met Deloitte, een integratie gemaakt met Salesforce Pardot. Daarnaast is de IT-sector een zeer competitieve markt op gebied van werkkrachten, via de nieuwe Drupal 8 website beogen zij zo ook verder de focus te leggen op het feit dat AXI meer is dan een onderneming waar je van 9-to-5 gaat werken. Verschillende initiatieven van en door werknemers zijn te lezen in hun AXI blog en ook terug te vinden in de nieuwsberichten. Dat toont aan dat AXI echt leeft dankzij zijn mensen.

AXI
Relevante
projecten
BlueHealth Innovation Center
Websites

BlueHealth Innovation Center

BHIC wordt gesteund door Microsoft en stimuleert de digitale transformatie van de gezondheidszorg voor studenten, start-ups en zorgprofessionals

Lees meer
EuroSys
Websites

EuroSys

Als bedrijf, school of overheid kan u bij ons terecht voor IT-infrastructuur, Cloud Solutions, Printers & Multifunctionals, Telecom Solutions, Onderhoud & Support en Opleidingen.

Lees meer
Encon
Websites

Encon

Encon is al jaren marktleider en gespecialiseerd in creatieve en vernieuwende oplossingen voor energiebesparingen, hernieuwbare energie en duurzaamheidsprojecten voor industriële bedrijven.

Lees meer