Vragen? Bel ons

De Vlaamse Waterweg

Het unieke aanspreekpunt voor het Vlaamse waterwegennet

Uw betrouwbare partner voor een slim, veelzijdig en welvarend waterwegennet

Onze diensten voor De Vlaamse Waterweg
Webdevelopment
Drupal 
websites

In samenwerking met Impuls Communicatie leverde Novation de nieuwe Drupal website voor de Vlaamse Waterweg. Dankzij een grondige functionele analyse van de ontwerpen werd het voor zowel ons als de klant meteen duidelijk hoe alle componenten opgebouwd mochten worden. Wij kozen ervoor om drupal op maat van de inhoud en de ontwerpen te configureren en vervolgens het systeem uit te breiden met enkele handige features die meer flexibiliteit bieden. Door het voorzien van verschillende componenten, is het voor de eindklant mogelijk om op een eenvoudige manier diverse pagina's aan te maken.

De belangrijkste onderdelen van de website zijn :

- een overzichtelijke homepage die opgebouwd is uit blokken die makkelijk kunnen worden toegevoegd
- een eenvoudige FAQ pagina waar de bezoeker een antwoord kan vinden op allerhande vragen
- een nieuws sectie met filtermogelijkheden
- een duidelijk overzicht van publicaties
- een heel aantal standaard pagina's waarmee de klant eenvoudig inhoud (teksten, foto's, documenten) kan toevoegen in meerdere regio's binnen de website

De combinatie van een goed doordracht ontwerp, een flexibele configuratie van het drupal CMS en een vlotte samenwerking resulteerde in een mooie en makkelijk beheerbare drupal website.

De Vlaamse Waterweg
Relevante
projecten
Trias ngo
Websites

Trias ngo

Novation maakte een nieuwe responsive Drupal website voor Trias, een ngo die wereldwijd ondernemende mensen ondersteunt.

Lees meer
YOUNIC
Websites

YOUNIC

Younic tafels, stoelen en accessoires worden door uw meubelmaker in het atelier van Jacobs Interieur met de hand gemaakt en afgewerkt. Onbetaalbaar, denkt u? Absoluut niet. Met Younic ligt ambachtelijke kwaliteit binnen handbereik.

Lees meer