Vragen? Bel ons

Gopa Keukens

50 jaar een gevestigde waarde op vlak van de meest uiteenlopende keukens

Nieuwe website voor keukenbouwer uit Limburg

Onze diensten voor Gopa Keukens
Webdesign Webdevelopment SEA
Drupal 
websites

Novation maakte een nieuwe responsive website voor Gopa keukens uit Neeroeteren, Limburg. Gopa levert keukens in alle stijlen en vormen, van strak en modern tot landelijk.Ook voor badkamers, dressings en andere interieur elementen kan u bij hun terecht.

Naast hun ruime aanbod en realisaties, kan je op de nieuwe website een historiek pagina terugvinden. Dankzij een overzichtelijke tijdslijn krijg je te zien welke mijlpalen gopa keukens in hun meer dan 50 jarig heeft bereikt. De website werd opgebouwd met het Drupal CMS waardoor de klant al zijn content, waaronder ook deze tijdslijn, zelf kan beheren.

Het CMS werd op maat van deze klant ook uitgebreid met een handige ‘voor en na’ functie. Hiermee kan de klant de bezoekers van zijn website een duidelijk beeld geven van hoe hun design aanpassingen de uitstraling van vb een oude keuken hebben veranderd.

Op de contactpagina werd een google map voorzien, waarvan de layout werd aangepast zodat het perfect past binnen de layout van de nieuwe website. Naast de contactgegevens en een webformulier, krijg je op deze pagina een duidelijk overzicht te zien van de openingsuren van zowel hun toonzaal als hun magazijn. Ook deze openingsuren zijn dynamisch aanpasbaar via het CMS.

Deze vlotte samenwerking resulteerde in een moderne website waarmee de klant opnieuw jaren verder kan. Bovendien scoort deze klant met zijn nieuwe website een nummer 2 plaats in Google op de zoekterm ‘keukens Limburg’.

Gopa Keukens
Relevante
projecten
De Vlaamse Waterweg
Websites

De Vlaamse Waterweg

De Vlaamse Waterweg nv beheert en exploiteert de waterwegen als een krachtig netwerk dat bijdraagt aan de economie, de welvaart en de leefbaarheid van Vlaanderen.

Lees meer
Hoeselt
Websites

Hoeselt

Lees meer
ElaN Languages
Websites

ElaN Languages

Al meer dan een kwarteeuw een onestopshop voor taalondersteuning met als kernactiviteiten gespecialiseerd vertaalwerk, taalcoaching op maat en tolkwerk.

Lees meer