Vragen? Bel ons

Kambukka

Award-winning webshop met trendy drinkflessen

Kambukka webshop

De drinkflessen van Kambukka zijn trendy en innovatief

Onze diensten voor Kambukka
Webdesign Webdevelopment
Drupal 
websites

Kambukka ontwikkelt trendy drinkflessen voor actieve mensen die voortdurend onderweg zijn. Om hun binnenlandse en buitenlandse expansie te ondersteunen hebben wij samen met hen een Drupal webshop platform opgezet die hen hierbij ondersteund.

Het platform bestaat uit afzonderlijke websites voor elk land die telkens over een aparte payment service provider beschikken om zo de gebruiker telkens een vertrouwelijke betaalomgeving te kunnen bieden.

Dankzij de koppeling met hun backoffice kan het beheer op één centrale plaats gebeuren en kan Kambukka zich focussen op marketing. SEO optimalisatie en SEA campagnes zijn zeer belangrijk, hiervoor werd een systeem voorzien om specifieke landingspagina’s makkelijk te kunnen aanmaken. Ook een productkoppeling met Facebook zorgt voor verdere automatisatie die het hele productassortiment naadloos synchroniseert tussen de twee platformen.

In de webshop werd er veel aandacht besteed aan de productpagina’s: een goede gebruikerservaring met focus op conversieoptmalisatie zorgt ervoor dat het voor bezoekers eenvoudig is om het productassortiment te bekijken en de correcte keuze te maken. De beschikbare modellen, hun eigenschappen en hun verschillende kleuren worden zo optimaal uitgelicht. 

Als erkenning heeft deze webshop de Feweb Excellence Award gewonnen als beste webshop van 2019.

Kambukka
Relevante
projecten
Eurinvesco
Websites

Eurinvesco

Eurinvesco is een klinkende naam in Lanaken en omstreken. Dit familiebedrijf koppelt jaren makelaarservaring aan de frisse blik van een nieuwe generatie.

Lees meer
YOUNIC
Websites

YOUNIC

Younic tafels, stoelen en accessoires worden door uw meubelmaker in het atelier van Jacobs Interieur met de hand gemaakt en afgewerkt. Onbetaalbaar, denkt u? Absoluut niet. Met Younic ligt ambachtelijke kwaliteit binnen handbereik.

Lees meer