Vragen? Bel ons

Eurinvesco

Stijlvolle website voor vastgoedmakelaar uit Lanaken

webdesign Lanaken

Koppeling vastgoed software 'Whise'

Onze diensten voor Eurinvesco
Webdesign Webdevelopment
Drupal 
websites

Eurinvesco is een familiebedrijf dat makelaarservaring koppelt aan de frisse blik van een nieuwe generatie. Het is daarom al jarenlang een klinkende naam in Lanaken en omstreken. Een website voor een vastgoedmakelaar? We maakten het al verschillende keren, maar wat maakt deze website uniek?

Stijlvol ontwerp

Eurinvesco biedt vooral panden aan uit de hogere prijsklasse en verlangde dus een ontwerp dat dezelfde klasse uitstraalt. Van al hun panden waren er ook kwaliteitsvolle foto's voorzien. Er werd daarom een stijlvol en elegant ontwerp gemaakt dat de foto's voor zich laat spreken, zonder al te veel toeters en bellen.

Samen met de klant, kozen wij ervoor om vooral gebruik te maken van de kleuren wit, zwart en goud. Sommige onderdelen werden voorzien van kleine, subtiele animaties. Dankzij al deze verschillende stijlelementen bekwamen wij het gewenste resultaat.

Koppeling met vastgoed software 'Whise'

Hetgeen verder uniek is aan deze website, is dat er een koppeling werd voorzien met het vastgoed software pakket 'Whise'. De klant maakt gebruik van dit pakket voor het beheren van al hun panden. Dankzij de koppeling die we voorzien hebben, dient de klant zijn panden enkel in te geven in Whise, deze stromen automatisch door naar de website. Contactaanvragen die via de website geplaatst worden, stromen ook automatisch door naar Whise, zodat ook deze centraal beheerbaar zijn.

Met hun nieuwe website, spreekt de klant het doelpubliek aan dat ze voor ogen hebben en dankzij de automatische koppeling met hun vastgoed software pakket, spaart de klant zichzelf veel tijd uit.

Eurinvesco
Relevante
projecten
YOUNIC
Websites

YOUNIC

Younic tafels, stoelen en accessoires worden door uw meubelmaker in het atelier van Jacobs Interieur met de hand gemaakt en afgewerkt. Onbetaalbaar, denkt u? Absoluut niet. Met Younic ligt ambachtelijke kwaliteit binnen handbereik.

Lees meer
Trias ngo
Websites

Trias ngo

Novation maakte een nieuwe responsive Drupal website voor Trias, een ngo die wereldwijd ondernemende mensen ondersteunt.

Lees meer
ElaN Languages
Websites

ElaN Languages

Al meer dan een kwarteeuw een onestopshop voor taalondersteuning met als kernactiviteiten gespecialiseerd vertaalwerk, taalcoaching op maat en tolkwerk.

Lees meer