Vragen? Bel ons

SAM VZW

Drupal 8 website met koppeling kennisplein voor SAM VZW uit Antwerpen

Drupal 8 website met koppeling kennisplein voor SAM VZW uit Antwerpen

Drupal 8 website met koppeling kennisplein

Onze diensten voor SAM VZW
Webdesign Webdevelopment
Drupal 
websites

SAM VZW, steunpunt voor mens en samenleving maakt werk van een sociaal rechtvaardige en duurzame samenleving. Door activiteiten te organiseren, publicaties, kennis en juridische ondersteuning aan te bieden, helpt zij sociale professionals en organisaties in hun werkvoering. Voor deze klant uit Antwerpen, ontwikkelden wij een nieuwe Drupal 8 website waarin de thema’s waar hun activiteiten in kaderen optimaal naar voren komen. Daarnaast worden hun producten en diensten voor professionals verder toegelicht.

Naast informeren vormt de website ook een platform voor het aanreiken van Kennis. Dankzij een koppeling met het Kennisplein (kennisplein.be) worden relevante activiteiten naadloos geïntegreerd op de website, zijn deze altijd binnen handbereik voor de bezoeker én weet SAM VZW het beheer van deze activiteiten te centraliseren.

SAM VZW
Relevante
projecten
Trias ngo
Websites

Trias ngo

Novation maakte een nieuwe responsive Drupal website voor Trias, een ngo die wereldwijd ondernemende mensen ondersteunt.

Lees meer
VVOB
Websites

VVOB

VVOB – education for development werkt aan de duurzame verbetering van het onderwijs in Vlaanderen en het buitenland. Kwaliteitsvol onderwijs verzekert gelijke kansen voor iedereen en is de sleutel voor een rechtvaardige wereld.

Lees meer