Vragen? Bel ons

YOUNIC

Webshop in Drupal commerce voor meubelmaker uit Bree, Limburg

younic webshop

Webshop met ambachtelijke en kwaliteitsvolle meubels

Onze diensten voor YOUNIC
Webdesign Webdevelopment SEA
Drupal 
websites

Nadat wij een mooie website realiseerde voor Jacobs Interieur vertrouwden zij ons ook het ontwerp en de ontwikkeling van de webshop voor hun kwaliteitslabel ‘Younic’ toe. Vanuit hun atelier in Bree (Limburg), vervaardigen zij o.a. stoelen, tafels, krukjes en accessoires. Stuk voor stuk met de hand gemaakt door een gepassioneerd vakman.

De webshop werd gemaakt in Drupal commerce, een opensource webshop systeem gebaseerd op het Drupal CMS. Mede dankzij kwaliteitsvolle foto’s en subtiele effecten maakten wij een modern en clean ontwerp dat perfect de kwaliteit van hun producten weerspiegelt.

Na het kiezen van een categorie en een productlijn, kan je jouw meubel op maat samenstellen en bestellen. Op basis van verschillende producteigenschappen zoals hoogte, breedte, lengte, dikte en materiaal haal je jouw meubel op maat in huis. Aan de hand van duidelijke iconen en een heldere gebruikersinterface wordt je perfect begeleid doorheen het bestelproces.

Dankzij deze nieuwe webshop kan de klant zijn nieuwe kwaliteitslabel online profileren en zijn online verkoop stimuleren.

YOUNIC
Relevante
projecten
De Vlaamse Waterweg
Websites

De Vlaamse Waterweg

De Vlaamse Waterweg nv beheert en exploiteert de waterwegen als een krachtig netwerk dat bijdraagt aan de economie, de welvaart en de leefbaarheid van Vlaanderen.

Lees meer
Trias ngo
Websites

Trias ngo

Novation maakte een nieuwe responsive Drupal website voor Trias, een ngo die wereldwijd ondernemende mensen ondersteunt.

Lees meer