Vragen? Bel ons

Expositie
apps

Musea, beurzen, exposities, … dagelijks krijgen ze duizenden bezoekers die steeds veeleisender worden. Wij ondersteunen hen bij het digitaliseren van de bezoekersbeleving. Met behulp van hardware en software ontwikkelen wij innoverende oplossingen die het bezoek naar een hoger niveau tilt. Dit doen wij al dan niet samen met de standenbouwer. Het moet een onvergetelijke beleving worden voor jong en oud.

Wens je een kiosk applicatie laten maken? Of wil je meer informatie hierover? Contacteer ons

Apps met een meerwaarde

Apps met een meerwaarde

Mobile apps Apps met een meerwaarde
kiosk applicatie laten maken
Expositie 
apps Deze exposities zitten reeds boordevol
leuke interactiviteit:
Sven Nys Cycling Center

Sven Nys Cycling Center

Het Sven Nys Cycling Center (SNCC) is een belevingscentrum waar de bezoeker het veldrijden in al zijn facetten ontdekt, gelegen op het prachtige domein Balenberg. 

Lees meer
Connecterra

Connecterra

Dankzij een gloednieuwe app en videowand beleven de jaarlijks 50.000 bezoekers van Connecterra in Maasmechelen vanaf nu een interactief wandelavontuur op de voormalige mijnsite.

Lees meer
C-mine expeditie

C-mine expeditie

Jarig en je wilt een feestje om nooit meer te vergeten? Duik dan samen met Cyriel de Krekel de gangen van C-mine expeditie in en speel het spannende C-mine verjaardagsspel!

Lees meer
Geert Bollen, Pharmawebs / XDesign pro

We zijn blij dat we met Novation competente drupalwizards gevonden hebben. Bovendien zijn ze flexibel om snel in te spelen op aanpassingen die we in de loop van het ontwikkelproces nog vragen. Belangrijk voor ons is ook dat er een zeer goed werkend supportsysteem op punt staat, zowel voor ondersteuning bij installaties als bij mogelijke technische issues.

- Geert Bollen, Pharmawebs / XDesign pro
Geert Bollen, Pharmawebs / XDesign pro

Nog enkele recente expositie apps

Organiseer je een tentoonstelling of expo? Dan kunnen interactieve apps je tentoonstelling nog aantrekkelijker maken voor je bezoekers. Je kan bijvoorbeeld via een app de bezoeker meer informatie verschaffen over de plaats waar hij zich op dat moment bevind. Of je kan je expo een hoger 'fun' gehalte bezorgen, door interactieve games omtrent jouw thema te voorzien. Wil je ook een expositie applicatie op maat? Neem dan contact met ons op.

Expositie apps
Waterbeleid Antwerpen

Waterbeleid Antwerpen

Lees meer
Het Lijsternest

Het Lijsternest

Lees meer