Vragen? Bel ons

Sven Nys Cycling Center

Interactieve applicaties voor het Sven Nys belevingscentrum.

Sven Nys belevingscentrum - SNCC

Interactief belevingscentrum

Onze diensten voor Sven Nys Cycling Center
Appdevelopment
Expositie 
apps

Het Sven Nys Cycling Center (SNCC) is een belevingscentrum waar de bezoeker het veldrijden in al zijn facetten ontdekt. Het is gelegen op het prachtige domein Balenberg, waar jaarlijks de Grote Prijs Sven Nys wordt georganiseerd. 

Samen met Fugzia bouwden we hiervoor de applicaties om de bezoeker een volledige interactieve ervaring te bezorgen.

Onder de kampioenentruitjes door wandelt men van het ene historische wielermoment naar de andere overwinning. Bekijk allerhande leuke historische en actuele video’s in de videozone over Cyclocross, Mountainbike, BMX en Trial. De video’s in deze applicatie kunnen eenvoudig up-to-date blijven via het online CMS.

Via de interactieve applicatie 'modderbad' kan je een moddergezicht maken en delen met je vrienden via email, Facebook of Twitter. Alle ‘vuile’ foto’s krijgen een mooie plaats op het startscherm.

Sportievelingen kunnen in de interactieve applicatie 'zandbak' testen hoe ver zij zelf geraken door goed te sturen (via het gekoppelde fietsstuur). Hoe beter je stuurt, des te sneller je door het zand klieft. Stuur je echter te bruusk, ga je onverbiddelijk over kop.

Test je bandenkennis en match het juist bandenprofiel aan de juiste ondergrond in de interactieve quiz. Weet jij welke keuze Sven Nys maakt? Doe de test!

Sven Nys Cycling Center
Relevante
projecten
Connecterra
Expositie apps Mobile apps

Connecterra

Dankzij een gloednieuwe app en videowand beleven de jaarlijks 50.000 bezoekers van Connecterra in Maasmechelen vanaf nu een interactief wandelavontuur op de voormalige mijnsite.

Lees meer
C-mine expeditie
Expositie apps

C-mine expeditie

Jarig en je wilt een feestje om nooit meer te vergeten? Duik dan samen met Cyriel de Krekel de gangen van C-mine expeditie in en speel het spannende C-mine verjaardagsspel!

Lees meer