Vragen? Bel ons

Mobiele
apps

Door een mobiele app te laten maken, vergemakkelijk je het leven van je klanten én vinden ze, in een wirwar van digitale melkwegen, sneller dé weg naar jouw bedrijf. Bovendien betekent een mobiele applicatie ook voor je eigen bedrijf een echte meerwaarde, want zo optimaliseer je allerhande bedrijfsprocessen. Kortom: zo blijf je je concurrenten altijd een stapje voor.

Van b2b tot b2c, van Apple tot Android

Een mobiele app laten maken door Novation? Goed idee! Dankzij onze jarenlange ervaring geven we jouw app een extra portie sterallures. Samen bouwen we een hybride mobiele applicatie op jouw maat en op die van je klant in React Native, zowel voor Apple als Android.

Maar we gaan nog een stapje verder, want we ondersteunen je ook om je app succesvol te lanceren. Klaar om het digitale universum onveilig te maken! Wil jij ook een mobiele app laten maken? Contacteer ons.

Exposities vol beleving

Exposities vol beleving

Expo apps Exposities vol beleving
Mobiele app laten maken
Mobiele 
apps Zij beschikken reeds over een mobiele app
om hun klanten bereiken:
Connecterra

Connecterra

Dankzij een gloednieuwe app en videowand beleven de jaarlijks 50.000 bezoekers van Connecterra in Maasmechelen vanaf nu een interactief wandelavontuur op de voormalige mijnsite.

Lees meer
Viano Tuincentrumapp

Viano Tuincentrumapp

De tuincentrumApp helpt u bij het kiezen van de geschikte gazonmeststof voor uw gazonprobleem. Ziet u het niet zitten om kortingsbonnen in te vullen op te sturen met de post? Gebruik dan de tuincentrum App.

Lees meer
De Kluizenaarstocht

De Kluizenaarstocht

Deze app is een initiatief van gemeente Hoeselt. Ga op wandel met deze app op je smartphone en stap mee ‘in’ de geschiedenis van de kluis, ontdek streekeigen elementen en spannende legendes. Je start de wandeling aan de Kluis van Vrijhern.

Lees meer
Bridgestone e-brochures

Bridgestone e-brochures

Voor Bridgestone werden in 9 talen 5 geanimeerde tablet apps ontwikkeld.

Lees meer
Yves Croux, Gemeente Hoeselt en Kluizenaarstocht

In Novation vonden wij als gemeentebestuur van Hoeselt een moderne en klantvriendelijke partner die steeds constructief mee zoekt naar oplossingen op onze maat, dit voor onze website en mobiele app.

- Yves Croux, Gemeente Hoeselt en Kluizenaarstocht
Yves Croux, Gemeente Hoeselt en Kluizenaarstocht

Nog enkele recente mobiele apps

Waarom een mobiele applicatie? Je verkopers kunnen een app gebruiken om offertes te genereren op hun mobiele toestel, ook zonder internetconnectie. Of misschien wil je je catalogus op een interactieve manier aanbieden en je gebruikers via push berichten op de hoogte brengen van promoties. Wil je ook een mobiele applicatie op maat van jou bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Mobiele apps
iParty

iParty

Lees meer