Vragen? Bel ons

Mobiele
apps

B2B of B2C, de technologie blijft dezelfde enkel de insteek is verschillend. Samen met u bouwen wij mobiele applicaties die een succes zullen zijn bij je gebruikers. Dit zowel voor het Android als Apple ecosysteem. 

Onze jarenlange ervaring gebruiken wij om samen uw mobiele applicatie net dat tikje meer te geven. Naast het bouwen ondersteunen wij je ook bij het vermarkten en populair maken van de mobiele app. Wij bouwen iPhone applicaties en Android applicaties die niet enkel een meerwaarde bieden voor uw bedrijf, door bijvoorbeeld bedrijfsprocessen te optimaliseren, maar ook voor uw klanten.

Wil jij ook een mobiele app laten maken? Contacteer ons.

Exposities vol beleving

Exposities vol beleving

Expo apps Exposities vol beleving
Mobiele app laten maken
Mobiele 
apps Zij beschikken reeds over een mobiele app
om hun klanten bereiken:
Connecterra

Connecterra

Dankzij een gloednieuwe app en videowand beleven de jaarlijks 50.000 bezoekers van Connecterra in Maasmechelen vanaf nu een interactief wandelavontuur op de voormalige mijnsite.

Lees meer
Viano Tuincentrumapp

Viano Tuincentrumapp

De tuincentrumApp helpt u bij het kiezen van de geschikte gazonmeststof voor uw gazonprobleem. Ziet u het niet zitten om kortingsbonnen in te vullen op te sturen met de post? Gebruik dan de tuincentrum App.

Lees meer
De Kluizenaarstocht

De Kluizenaarstocht

Deze app is een initiatief van gemeente Hoeselt. Ga op wandel met deze app op je smartphone en stap mee ‘in’ de geschiedenis van de kluis, ontdek streekeigen elementen en spannende legendes. Je start de wandeling aan de Kluis van Vrijhern.

Lees meer
Bridgestone e-brochures

Bridgestone e-brochures

Voor Bridgestone werden in 9 talen 5 geanimeerde tablet apps ontwikkeld.

Lees meer
Yves Croux, Gemeente Hoeselt en Kluizenaarstocht

In Novation vonden wij als gemeentebestuur van Hoeselt een moderne en klantvriendelijke partner die steeds constructief mee zoekt naar oplossingen op onze maat, dit voor onze website en mobiele app.

- Yves Croux, Gemeente Hoeselt en Kluizenaarstocht
Yves Croux, Gemeente Hoeselt en Kluizenaarstocht

Nog enkele recente mobiele apps

Waarom een mobiele applicatie? Je verkopers kunnen een app gebruiken om offertes te genereren op hun mobiele toestel, ook zonder internetconnectie. Of misschien wil je je catalogus op een interactieve manier aanbieden en je gebruikers via push berichten op de hoogte brengen van promoties. Wil je ook een mobiele applicatie op maat van jou bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Mobiele apps
iParty

iParty

Lees meer