Vragen? Bel ons

De Kluizenaarstocht

Ontwikkeling interactieve wandeling door Hoeselt

ontwikkeling interactieve belevingsapp

Beleef Hoeselt interactief

Onze diensten voor De Kluizenaarstocht
Appdesign Appdevelopment
Mobiele 
apps

Nadat we voor de gemeente Hoeselt een nieuwe online identiteit mochten voorzien, vertrouwde deze klant opnieuw op ons team voor het maken van een interactieve belevingsapp.

Het doel

Het doel van de app is om de gebruiker een interactieve totaal beleving te bezorgen en hem te begeleiden tijdens zijn wandelroute.

De werking

Op de wandelroute staan op verschillende plaatsen beacons opgesteld. Dit zijn kleine zendertjes waarmee je de exacte locatie van de gebruiker kan bepalen. Als de gebruiker in de buurt komt van een van de beacons dan zal hij in de app informatie te zien krijgen en een video over de plaats waar hij zich bevindt. Hij krijgt deze informatie enkel te zien als hij zich effectief op deze plaats bevindt.

Op het introscherm kan je kiezen om de tocht te starten, of om te lezen hoe de app precies werkt. Verder kan je een overzicht opvragen van alle verschillende locaties en elke locatie op een kaart weergeven. Ook de sponsors kan je opvragen en je kan contact opnemen met de gemeente Hoeselt.

Conclusie

Dankzij de app kan de gemeente Hoeselt zijn inwoners en bezoekers extra motiveren om deze wandelroute te ondernemen en meer te leren over deze prachtige omgeving. De app zet Hoeselt extra in de kijker en stelt de bezoeker in staat om Hoeselt ├ęcht interactief te beleven. De app is beschikbaar voor iOS en Android.
 

De Kluizenaarstocht
Relevante
projecten
Connecterra
Expositie apps Mobile apps

Connecterra

Dankzij een gloednieuwe app en videowand beleven de jaarlijks 50.000 bezoekers van Connecterra in Maasmechelen vanaf nu een interactief wandelavontuur op de voormalige mijnsite.

Lees meer
Viano Tuincentrumapp
Mobile apps

Viano Tuincentrumapp

De tuincentrumApp helpt u bij het kiezen van de geschikte gazonmeststof voor uw gazonprobleem. Ziet u het niet zitten om kortingsbonnen in te vullen op te sturen met de post? Gebruik dan de tuincentrum App.

Lees meer