Vragen? Bel ons

iParty

Ontdek alle feestjes bij jouw in de buurt

Mobiele applicatie voor feestvierders en organisatoren

Onze diensten voor iParty
Appdevelopment
Mobiele 
apps

Novation maakte in opdracht van haar klant een nieuwe mobiele applicatie 'iParty'.

De klant benaderde ons met de vraag : "Wij willen een mobiele applicatie waarmee de gebruiker snel en eenvoudig doorheen alle parties kan zoeken bij hem in de buurt en ver daarbuiten. Ook moeten organisatoren en discotheken de mogelijkheid hebben om zich te registreren en hun events te promoten in de mobiele applicatie". Novation stond in voor de volledige technische uitwerking van dit concept. Zo is er een beheertool ontwikkeld waarin alle organisatoren en parties beheerd worden. De mobiele applicatie is zowel beschikbaar voor iOS en Android.

Bekijk hieronder een video van de mobiele applicatie

Via de app kan je a.d.h.v. verschillende filtercriteria zoeken doorheen alle events. Zo kan je bijvoorbeeld zoeken op datum, stad en genre of alle events opvragen die momenteel in jou buurt plaatsvinden doormiddel van geolocatie. Ook kan je organisatoren 'volgen' zodat je op de hoogte wordt gehouden indien deze organisatie nieuwe events toevoegt.

Een organisator kan zich online registreren en via de backend events toevoegen die in de app weergegeven worden. De organisator kan voor een event o.a. titel, promotiefoto, verschillende stages, rooms, artists en ticketprijzen opgeven. Verder kan hij een link plaatsen naar ticketscript waarmee de gebruiker van de app online zijn tickets kan kopen.

De administrator kan via de backend taxibedrijven toevoegen die aan de gebruiker van de mobiele applicatie worden aangeboden. Verder kan hij een overzicht opvragen van alle app-gebruikers en organisatoren die zich hebben ingeschreven.

iParty
Relevante
projecten
Viano Tuincentrumapp
Mobile apps

Viano Tuincentrumapp

De tuincentrumApp helpt u bij het kiezen van de geschikte gazonmeststof voor uw gazonprobleem. Ziet u het niet zitten om kortingsbonnen in te vullen op te sturen met de post? Gebruik dan de tuincentrum App.

Lees meer
De Kluizenaarstocht
Mobile apps

De Kluizenaarstocht

Deze app is een initiatief van gemeente Hoeselt. Ga op wandel met deze app op je smartphone en stap mee ‘in’ de geschiedenis van de kluis, ontdek streekeigen elementen en spannende legendes. Je start de wandeling aan de Kluis van Vrijhern.

Lees meer