Sociale media zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven van veel mensen, denk maar aan Twitter, Facebook, Linkedin, Google+... Iedereen gebruikt ze wel enkele keren per dag. Wat sociale media zo interessant maakt voor de eindgebruiker, is het contact met oude bekenden en nieuwe vrienden. 

Voor u als bedrijfseigenaar is het van kapitaal belang dat uw bedrijf op een professionele manier vertegenwoordigd is op alle populaire sociale media. Het aantal gebruikers van Facebook neemt bijvoorbeeld nog elke dag toe. Uw aanwezigheid op Facebook is daardoor bijna net zo belangrijk als een goede website. Facebook en Twitter zijn handige tools om uw volgers op de hoogte te houden van het reilen en zeilen in uw bedrijf, maar u kunt ze ook gebruiken om nieuwe klanten te werven.

Wat wint u erbij?

  • Sociale media zijn een zeer krachtige marketingtool
  • Facebook heeft een groot aantal trouwe, actieve gebruikers
  • Uw applicatie of fanpage verspreiden gaat haast vanzelf
  • U kunt doelgericht potentiële klanten aanspreken
  • Sociale media komen uw naambekendheid ten goede
  • U verkoopt meer, zowel online als offline

Wat kan Novation voor u betekenen?

Conceptuitwerking

Novation kan u helpen bij het bedenken van een origineel concept om uw bedrijf te vertegenwoordigen. We zijn goed op de hoogte van de “do's en dont's” in de beleidsregels van Facebook. Tijdens een brainstormsessie bedenken we samen met u een goed concept, bespreken we de haalbaarheid ervan en maken we een realistische schets van de verwachte resultaten.

Technische ontwikkeling

De technische ontwikkeling van bijvoorbeeld een Facebook applicatie, verloopt bij ons ongeveer hetzelfde als de ontwikkeling van een andere webapplicatie of website. Hoe dat precies in zijn werk gaat, leest u hier.

Onderhoud van uw socialemediakanalen

Zoekt u iemand die uw Facebookfanpage of Twitteraccount voor u kan aanmaken en beheren? Novation doet dit graag voor u.

Voor een overzicht van enkele van onze socialemediaprojecten, kunt u terecht op onze portfoliopagina.

Hebt u zelf een verfrissend idee of kunt u wel wat hulp gebruiken bij de uitwerking van uw Twitter- of Facebookstrategie? Neem dan gerust contact met ons op.