WIE ZIJN WE?

Novation is een digital agency dat gebeten is door de internet-microbe en reeds meer dan 10 jaar ervaring heeft in de sector. Dag en nacht bouwen wij websites, Facebook applicaties, mobiele en kiosk applicaties die het verschil maken.

Onze werkmethode toont aan dat wij kiezen voor een gestructureerde aanpak die loopt in duidelijk ingeplande fases. Dit heeft als gevolg dat u als klant onze geleverde prestaties goed kan opvolgen en zowel u als wij 100% tevreden zijn over het eindresultaat. Wij werken immers niet enkel vóór u, maar vooral ook mét u!

Kom bij
ons werken

Team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec at arcu cursus lacus eleifend fringilla vel a felis. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.

Het team bestaat uit gepassioneerde internet "geeks" met elk hun eigen expertise. Ons doel bestaat erin om deze expertises zo goed mogelijk op mekaar af te stemmen, zodat wij een zo hoog mogelijke kwaliteit kunnen leveren. Leer ons beter kennen op Facebook.

Werkmethoden

Onderstaande afbeelding laat duidelijk zien hoe wij te werk gaan. We vertrekken altijd van een meeting met de klant. Na de analyse lichten we toe hoe het project er in grote lijnen zal gaan uitzien. Daarvoor gebruiken we een wireframe. Is het project wat complexer, dan wordt er ook een databaseschema (ER-diagram) opgesteld. 

Op basis van deze analyse werken we een grafisch voorstel uit of starten we met het webdesign van het project. Naargelang van de feedback van de klant wordt na enkele aanpassingen het uiteindelijke ontwerp afgeleverd. In een volgende stap maken we werk van de technische implementatie of het webdevelopment van het project. De klant krijgt een link toegestuurd zodat hij elke stap in de ontwikkeling van zijn website kan volgen.

Zodra het ontwikkelingsproces ten einde is, volgt de ultieme test en de invulling van het project. De klant krijgt de kans om het project ook zelf te testen en geeft zijn laatste opmerkingen door opdat iedereen 100% tevreden is met het eindresultaat. Als het volledige project is goedgekeurd, krijgt de klant de nodige opleiding en volgt de lancering van de website.

 
 
Kick-off meeting
analyse

wireframe &
er diagram

grafisch
voorstel
technische implementatie
HTML & CSS
testing & invulling
opleiding