Saraland

Webdesign Limburg

Novation maakte de nieuwe responsive website voor Saraland, een nieuw themapark gelegen in het Limburgse Houthalen-Helchteren. Saraland beschikt over een zwemparadijs (Aquapolis), een speelparadijs (Kids Valley), een super minigolf (De Mijn) en nog zoveel meer.

Het speelse en kindvriendelijke ontwerp zorgt ervoor dat je je direct thuis voelt op deze website en weerspiegelt perfect het gevoel dat het park je wil bieden. Belangrijk voor deze website was dat de drie grootste onderdelen van het park duidelijk in beeld kwamen: Aquapolis, Kidsvalley en De Mijn. Ook de vrolijke Sara-mascotte moest herkenbaar en regelmatig in beeld komen. Verder was het belangrijk dat de bezoeker snel en eenvoudig een reservatie via de website kan plaatsen.

Voor deze website maakten wij opnieuw gebruik van het open source CMS Drupal. Met het CMS kan de klant alle inhoud op de website zelf beheren. Zo kan hij niet enkel pagina's aanmaken, maar ook promoties per onderdeel plaatsen. Daarnaast kan hij ook het reservatieformulier en de geplaatste reservaties makkelijk met het CMS beheren.

Aangezien de website bezocht zal worden door zowel een jonger als een ouder doelpubliek, was het erg belangrijk dat de website op ieder toestel zo optimaal mogelijk werd weergegeven. Novation maakte deze website daarom responsive, waardoor de website mooi wordt weergegeven op iPad, iPhone, Android, ...