Webdevelopment: de dienst waarin wij, als internetgeeks, onze technische expertise kunnen ontplooien. Novation doet niets liever dan volledige websites en internetapplicaties bouwen, van A tot Z. De eerste stap in dit proces is het maken van een webdesign. Daarover meer op deze pagina.

 

Het jonge team van Novation is op de hoogte van de nieuwe evoluties binnen webtechnologie en levert door haar klantgerichte aanpak een kwalitatief resultaat af.Ingrid Thijs

 

Het doel van webdevelopment

De interactie met bezoekers wordt steeds belangrijker. Denk maar blogs, e-commerce websites of webshops, YouTube, videoplatformen, Facebook applicaties enzovoort.

Een interactieve website helpt u om contact te leggen met uw klanten en stimuleert zo de verkoop. Novation ontwikkelt webapplicaties op basis van de specificaties die u ons doorgeeft. We kunnen u ook met raad en daad bijstaan bij het uitdenken, ontwerpen en ontwikkelen van uw applicatie. 

Hoe gaan we te werk?

Nadat we alle stappen van de ontwerpfase hebben doorlopen, gaan we over tot de technische ontwikkeling van uw project. Stap 2 van het webdesign, de functionele analyse, komt ook voor de technische ontwikkeling goed van pas.

Stap 1: de functionele analyse verwerken

Onze ontwikkelaars bekijken de functionele analyse die wij samen met u hebben opgesteld en werken ze verder uit. Zij bespreken onderling hoe ze uw doelstellingen zullen verwezenlijken. 

Stap 2: de functionele analyse visualiseren

Zodra onze developers een duidelijk beeld hebben van wat u voor ogen hebt, krijgt u van hen een visuele voorstelling van de website, die zij samen met u zullen overlopen.

Stap 3: data-analyse

In deze stap proberen we te achterhalen welke gegevens u op uw website wilt aanbieden en welke gegevens u van uw bezoekers wenst te ontvangen (bijvoorbeeld via formulieren). 

Stap 4: visualisatie van de data-analyse

Daarna gieten onze ontwikkelaars de data-analyse in een gedetailleerd schema dat u een overzicht biedt van de structuur van alle gegevens die zullen worden verwerkt.

Wilt u graag weten hoe ver onze technische vaardigheden reiken? Blader dan gerust even door onze portfolio.
Hebt u vragen over webdevelopment of hebt u een nieuw, origineel idee dat wij voor u kunnen uitwerken? Neem dan gerust contact met ons op.