Vragen? Bel ons

Go Pass 1 Boomerang

Campagnewebsite met Facebook integratie

Go Pass 1 Boomerang promo voor NMBS

Onze diensten voor Go Pass 1 Boomerang
Webdevelopment Social media
Web-
applicaties

Air-On-Air benaderde ons voor de uitwerking van een concept dat zij bedacht hadden voor hun klant, de NMBS.

Tijdens de paasvakantie lanceerde de NMBS een nieuwe actie, "Go Pass 1 Boomerang". Hiermee kunnen jongeren voor een zeer lage prijs overal in Belgïe heen en terug reizen. De NMBS wenste met een nieuwe responsive website met Facebook-integratie deze actie te promoten.

Via deze website kan je een virtuele boomerang naar je vrienden werpen. Je kan inloggen op Facebook en een vriend uit je vriendenlijst selecteren of je kan je emailadres en dat van een vriend opgeven. Zodra je een vriend gekozen hebt, krijg je een geanimeerde boomerang te zien. Door met je mobiele toestel een werpbeweging te maken, kan je de boomerang naar je vriend werpen. Een desktopgebruiker kan de boomerang werpen door met zijn muis een werpbeweging te maken.

Indien je ingelogd bent via Facebook, wordt er een bericht op je wall geplaatst waarin je vriend getagged wordt zodat hij weet dat je de boomerang naar hem geworpen hebt. Gebruikers die niet via Facebook zijn ingelogd, ontvangen een mail in hun inbox en er wordt een mail gestuurd naar de vriend die ze gekozen hebben. Je vriend kan vervolgens op dezelfde manier de boomerang terug naar jou werpen.

Novation verzorgde de volledige technische uitwerking van dit concept: het maken van de reponsive website, de integratie met Facebook, de boomeranganimatie en de interactie hiermee.

Go Pass 1 Boomerang
Relevante
projecten
BAJ Beton
Webapplicaties

BAJ Beton

Een nieuwe website en online tool waarmee klanten een prijs op maat kunnen laten berekenen alvorens een bestelling te plaatsen.

Lees meer
Werknemer wordt overnemer
Webapplicaties

Werknemer wordt overnemer

Is jouw bedrijf klaar om over te dragen aan de werknemers? Doe de scan en ontdek hoe jij je bedrijf het best voorbereidt.

Lees meer