Vragen? Bel ons

Assurbike

Webapplicatie voor fietsverzekeraar uit Hasselt

Webapplicatie Hasselt

Fietsverzekeringen vergelijken met online betaling

Onze diensten voor Assurbike
Webdesign Webdevelopment SEA
Web-
applicaties

Als een van de eerste fietsverzekeraars in België biedt Assurbike uit Hasselt online fietsverzekeringen aan.

Assurbike wou een website die vertrouwen uitstraalt, ook het snel en eenvoudig afsluiten van een fietsverzekering moest ogenblikkelijk zichtbaar zijn. Novation ontwikkelde daarom een gebruiksvriendelijke Drupal website met op maat gemaakte webapplicatie waarmee je makkelijk prijzen van verschillende maatschappijen kan vergelijken en de voordeligste fietsverzekering kan kiezen.

Op de homepage wordt dan ook snel duidelijk waarom je een fietsverzekering moet afsluiten. Aan de hand van enkele getuigenissen krijg je te zien waarom andere klanten alvast een fietsverzekering hebben afgesloten. De nieuwsitems geven je relevante tips en weetjes omtrent fietsen en veiligheid.

Zit je met een vraag? Geen probleem, via de FAQ pagina krijg je een duidelijk overzicht van de meest gestelde vragen. Toch nog geen antwoord kunnen vinden? Stel je vraag via de contactpagina, of gebruik de geïntegreerde chatfunctie. De medewerkers van Assurbike helpen je graag zo snel mogelijk verder.

Op maat van de klant werkte Novation een handige prijsberekeningsmodule uit. Hierdoor krijg je de kans om snel en eenvoudig een polis af te sluiten die je ten alle tijden kan raadplegen.

Aan de hand van verschillende variabelen zoals: het soort fiets, het merk van fiets, de aankoopdatum, enz... krijg je een overzicht van alle maatschappijen met hun tarieven, aangepast aan jouw noden. Heb je de gepaste polis gevonden? We installeerde de betalingsprovider Mollie waardoor je jouw geschikte polis kan afsluiten en online betalen.

Assurbike
Relevante
projecten
BAJ Beton
Webapplicaties

BAJ Beton

Een nieuwe website en online tool waarmee klanten een prijs op maat kunnen laten berekenen alvorens een bestelling te plaatsen.

Lees meer
PharmaWebs
Webapplicaties

PharmaWebs

PharmaWebs is een betaalbare oplossing waarmee je eigen patiënten op een eenvoudige manier producten kunnen reserveren en voorschriften/bereidingen kunnen doorsturen (en afhalen).

Lees meer