Vragen? Bel ons

PharmaWebs

Webplatform voor apothekers in Drupal

Maatwerk Drupal ontwikkeling

Maatwerk Drupal ontwikkeling

Onze diensten voor PharmaWebs
Webdesign Webdevelopment
Web-
applicaties

In samenwerking met XDesignPro ontwikkelt en onderhoud Novation het webplatform 'Pharmawebs', de digitale oplossing voor apothekers. Met dit platform kunnen apothekers eenvoudig hun website onderhouden en hun producten online aanbieden. Dit systeem is gekoppeld aan een uitgebreide fotodatabank 'pharmaphoto' zodat apothekers niet meer zelf moeten zorgen voor de fotografie van hun producten en de bijbehorende voorschriften.

Dit project werd volledig gerealiseerd in het Drupal CMS waar wij veel maatwerk ontwikkeling voor leverde. Er werd gebruik gemaakt van een multicore opstelling zodat alle bestaande en nieuwe apotheker websites automatisch nieuwe features kunnen uittesten en activeren. Op die manier beschikken zij over een website die steeds up-to-date is.

Recentelijk is dit webplatform ook beschikbaar gemaakt in meerdere talen en werd er een koppeling gemaakt met online betalingsprovider 'EMS'. Maandelijks worden er nieuwe aanpassingen aan dit platform bijgebouwd die 1 of meerdere keren per jaar voor alle apothekers ter beschikking worden gesteld. Naast het technische onderhoud is Novation ook verantwoordelijk voor alle technische communicatie met de apothekers.

PharmaWebs
Relevante
projecten
BAJ Beton
Webapplicaties

BAJ Beton

Een nieuwe website en online tool waarmee klanten een prijs op maat kunnen laten berekenen alvorens een bestelling te plaatsen.

Lees meer
Assurbike
Webapplicaties

Assurbike

Als een van de eerste fietsverzekeraars in België biedt Assurbike online fietsverzekeringen aan. Via een op maat gemaakte webapplicatie kan je makkelijk prijzen van de verschillende maatschappijen vergelijken.

Lees meer