Vragen? Bel ons

Werknemer wordt overnemer

Is jouw bedrijf klaar om over te dragen aan de werknemers? Doe de scan!

Drupal website voor Febecoob Brussel

Onze diensten voor Werknemer wordt overnemer
Webdesign Webdevelopment
Web-
applicaties

Vind jij geen geschikte overnemer voor je bedrijf of organisatie? Wie kan dan beter je levenswerk overnemen dan je eigen werknemers? Zij kennen je bedrijf immers door en door.

Novation maakte in opdracht van Febecoop Brussel een nieuwe Drupal website waarop je alle informatie kan terugvinden die je als bedrijfsleider nodig hebt om je bedrijf of organisatie over te laten aan je eigen werknemers. Aan de hand van 5 domeinen krijg je een duidelijk beeld van hoe een dergelijke overname in zijn werk gaat. Voor elk domein kan je een scan / vragenlijst invullen, afhankelijk van je antwoorden krijg je een resultaat op maat voor jou te zien.

Ook als werknemer kan je te weten komen of en waarom een bedrijf overnemen voor jou een juiste beslissing is. Je kan te weten komen of het bedrijf strategisch op koers zit en aan de hand van verschillende indicatoren kan je de financiële gezondheid van het bedrijf meten. Ook is er een handige calculatietool voorzien waarmee je een mogelijke overnameprijs kan berekenen.

Novation verzorgde voor dit project de uitwerking van het campagnebeeld en de volledige grafische en technische uitwerking van de website. Alle onderdelen binnen deze website zijn dynamisch aanpasbaar, waaronder ook de scanmodule waarmee de klant onbeperkt vragen, antwoorden en resultaten kan toevoegen. De site werd responsive gemaakt waardoor hij correct wordt weergegeven op mobiele apparaten.

De website werd na afloop voorgesteld op een evenement in het Vlaams Parlement in Brussel.

Werknemer wordt overnemer
Relevante
projecten
BAJ Beton
Webapplicaties

BAJ Beton

Een nieuwe website en online tool waarmee klanten een prijs op maat kunnen laten berekenen alvorens een bestelling te plaatsen.

Lees meer
Go Pass 1 Boomerang
Webapplicaties

Go Pass 1 Boomerang

Voor de NMBS bouwden we een responsive promotiewebsite met Facebook-integratie ter ondersteuning van de 'Go Pass 1 Boomerang'-campagne.

Lees meer