Vragen? Bel ons

Web-
applicaties

Je onderneming is als een ruimtemissie. Met veel complexe en onverwachte uitdagingen onderweg. Dankzij een webapplicatie maak je je reis alvast een stukje makkelijker, want daarmee digitaliseer en optimaliseer je al je bedrijfsprocessen. Denk maar aan online aankopen aan je boekhoudpakket koppelen. Of je klanten de mogelijkheid geven om een offerte op maat aan te vragen.

Voor maximale efficiëntie communiceren wij met je bestaande tools (ERP, CRM, …). Zo hebben wij reeds veel ervaring met Exact Online, Odoo, Civi CRM, Navision, Carflow, Whise (vastgoed), …De opties zijn zo oneindig als het heelal.

Het resultaat van een webapplicatie op jouw maat?

  • Je maakt complexe interne processen eenvoudiger en overzichtelijker.
  • Je bespaart door arbeidsintensieve bedrijfsprocessen te digitaliseren.
  • Je maakt het je klant makkelijker, en dus boost je de klanttevredenheid.

Novation staat alvast in de startblokken om jouw webapplicatie met een duizelingwekkende snelheid te lanceren.

Webapplicatie laten maken
Web-
applicaties Zij Automatiseren reeds hun bedrijfs-
processen met een webapplicatie:
BAJ Beton

BAJ Beton

Een nieuwe website en online tool waarmee klanten een prijs op maat kunnen laten berekenen alvorens een bestelling te plaatsen.

Lees meer
Assurbike

Assurbike

Als een van de eerste fietsverzekeraars in België biedt Assurbike online fietsverzekeringen aan. Via een op maat gemaakte webapplicatie kan je makkelijk prijzen van de verschillende maatschappijen vergelijken.

Lees meer
PharmaWebs

PharmaWebs

PharmaWebs is een betaalbare oplossing waarmee je eigen patiënten op een eenvoudige manier producten kunnen reserveren en voorschriften/bereidingen kunnen doorsturen (en afhalen).

Lees meer
Pro Scan besteltool

Pro Scan besteltool

Heb je er al eens bij stilgestaan welke complexe en arbeidsintensieve processen er momenteel draaien binnen je bedrijf en wat je zou kunnen besparen als je deze processen zou digitaliseren en automatiseren? Onze klant Pro Scan deed dit wel, lees hier hun verhaal.

Lees meer
Bram Awouters, BAJ Beton

Voor onze nieuwe website en automatische offertemodule zochten we een geschikte partner. We kwamen na wat zoek- en vergelijkingswerk uit bij Novation. Een zeer vooruitstrevend bedrijf en meedenkend team. Een mogelijk probleem wordt onmiddellijk aangepakt en opgelost en er wordt duidelijk over gecommuniceerd. Onze samenwerking met Novation was en is nog steeds top!

- Bram Awouters, BAJ Beton
Bram Awouters, BAJ Beton

Nog enkele recente webapplicaties

Het doel van een webapplicatie? Het leven van u én van uw klanten vereenvoudigen. Uw bedrijfsprocessen kunnen geoptimaliseerd worden, door online aankopen rechtstreeks te koppelen met uw interne boekhoud- of CRM pakket. Wenst u ook een webapplicatie op maat van uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Webapplicaties
Werknemer wordt overnemer

Werknemer wordt overnemer

Lees meer
Go Pass 1 Boomerang

Go Pass 1 Boomerang

Lees meer