Vragen? Bel ons

BlueHealth Innovation Center

Ondersteuning van ICT- en technologie-gedreven innovatie in de Healthcare sector in Vlaanderen

Website voor specialist in gezondheidszorg

Onze diensten voor BlueHealth Innovation Center
Webdesign Webdevelopment
Drupal 
websites

BlueHealth Innovation Center uit Genk wou een duidelijk overzicht van hun kernwaarden op de website: Novation bouwde daarom een website die aantoont wie ze zijn, wat ze doen en voor wie ze beschikbaar zijn. De nieuwe Drupal website past binnen hun nieuwe huisstijl en is correct responsive voor mobiele apparaten.

BHIC wordt gesteund door Microsoft en stimuleert de digitale transformatie van de gezondheidszorg voor 3 specifieke doelgroepen:

Studenten
Start-ups
Zorgprofessionals

De evenementen zijn makkelijk terug te vinden en worden overzichtelijk weergegeven. Ieder evenement heeft een detailfiche met uitleg over het programma, de locatie en de sprekers. Door de link met Eventbrite is het voor de bezoeker makkelijk om in te schrijven.

Op de nieuwspagina is het makkelijk navigeren naar een bepaald nieuwsitem door de zoekfunctie. Op zoek naar contactgegevens? Geen probleem: de contact pagina toont alle kantoren en medewerkers.

Eveneens de nieuwsbrief werd vernieuwd. Een koppeling met MailChimp zorgt ervoor dat alle inschrijvingen op de website automatisch doorstromen. Een nieuwe template, aangepast voor iedere klantengroep, maakt het versturen van nieuwsbrieven eenvoudiger.

Alle inhoud is eenvoudig door de klant beheerbaar via het Drupal CMS dat op maat voor hun geconfigureerd werd.

 

BlueHealth Innovation Center
Relevante
projecten
De Vlaamse Waterweg
Websites

De Vlaamse Waterweg

De Vlaamse Waterweg nv beheert en exploiteert de waterwegen als een krachtig netwerk dat bijdraagt aan de economie, de welvaart en de leefbaarheid van Vlaanderen.

Lees meer
Trias ngo
Websites

Trias ngo

Novation maakte een nieuwe responsive Drupal website voor Trias, een ngo die wereldwijd ondernemende mensen ondersteunt.

Lees meer
Encon
Websites

Encon

Encon is al jaren marktleider en gespecialiseerd in creatieve en vernieuwende oplossingen voor energiebesparingen, hernieuwbare energie en duurzaamheidsprojecten voor industriële bedrijven.

Lees meer