Vragen? Bel ons

Encon

Webdesign voor specialist in duurzame energie uit Bilzen

webdesign Bilzen

Drupal website voor specialist in de energiesector

Onze diensten voor Encon
Webdesign Webdevelopment
Drupal 
websites

Encon uit Bilzen is al jaren marktleider en gespecialiseerd in creatieve en vernieuwende oplossingen voor energiebesparingen, hernieuwbare energie en duurzaamheidsprojecten voor industriƫle bedrijven. Novation maakte een nieuwe Drupal website met een modern en clean ontwerp waarin het rendement voor hun klanten centraal staat.

Wat maakt deze website speciaal?


Om aan te tonen wat Encon voor hun klanten kan betekenen, draait de homepage vooral rond rendementscijfers en referenties van bestaande klanten. Beelden zeggen meer dan woorden, de klant maakt daarom goed gebruik van online video marketing. Op de homepage kan je namelijk veel professioneel uitgewerkte videos terugvinden waarin klanten getuigen over wat Encon voor hun heeft kunnen betekenen. Aan de hand van een eenvoudige zoekfunctie kan je snel doorheen de referenties bladeren op basis van domein, sector en techniek. 

Een energie audit online berekenen en aanvragen


Aan de hand van een online berekeningsmodule kan je te weten komen of je bedrijf in aanmerking komt voor een energie audit en welke energie audit voor jou rendement kan opleveren.

Uitgebreid blokkensysteem


Het blokkensysteem waarmee de gebruiker eenvoudig zijn website kan onderhouden, werd op maat van deze klant grondig uitgebreid met maar liefst 21 verschillende bloktypes. Hiermee kan de klant niet enkel zijn teksten of foto's plaatsen, maar ook referentieblokken, contactblokken, iconen, enz... aanmaken.

Whitepapers


Er werd voor deze website een systeem voorzien waarmee men makkelijk whitepapers kan plaatsen en downloaden. De bezoeker krijgt hierdoor eerst een ingekorte versie van de whitepaper te zien en kan - na het invullen van zijn contactgegevens - de volledige versie van de whitepaper downloaden via een afgeschermde link.

Employer branding


Onder de Jobs sectie krijg je een gedetailleerd overzicht te zien van alle beschikbare vacatures, met de mogelijkheid om direct op een vacature te solliciteren. De klant maakt ook hier gebruik van online video marketing, door met video getuigenissen de bezoeker te overtuigen om bij hun te komen werken.

Encon
Relevante
projecten
De Vlaamse Waterweg
Websites

De Vlaamse Waterweg

De Vlaamse Waterweg nv beheert en exploiteert de waterwegen als een krachtig netwerk dat bijdraagt aan de economie, de welvaart en de leefbaarheid van Vlaanderen.

Lees meer
EuroSys
Websites

EuroSys

Als bedrijf, school of overheid kan u bij ons terecht voor IT-infrastructuur, Cloud Solutions, Printers & Multifunctionals, Telecom Solutions, Onderhoud & Support en Opleidingen.

Lees meer
ElaN Languages
Websites

ElaN Languages

Al meer dan een kwarteeuw een onestopshop voor taalondersteuning met als kernactiviteiten gespecialiseerd vertaalwerk, taalcoaching op maat en tolkwerk.

Lees meer