Vragen? Bel ons

Hoeselt

Nieuwe online identiteit met gemeente website voor Hoeselt

gemeente website

Webdesign Hoeselt

Onze diensten voor Hoeselt
Webdesign Webdevelopment
Drupal 
websites

Een nieuwe online identiteit voor gemeente Hoeselt, dát was onze opdracht. Een opdracht die we met plezier vervulde en met succes afhandelde. Hoe begin je hieraan?

Nieuwe gemeente website

Een nieuwe online identiteit begint uiteraard bij een nieuwe website. De website werd voorzien van een modern en fris ontwerp, dat ook toegankelijk is voor de jeugdige bezoeker. Vermits de oude website boordevol stond met inhoudspagina's, organiseerde wij een meeting samen met de klant voor een grondige inhoudsanalyse. Na deze analyse bleef enkel de inhoud over die voor de bezoeker relevant is.

Zoals bij vele overheidsaanbestedingen, was het voor deze klant een vereiste dat de website gebouwd zou worden in het opensource Drupal CMS, waardoor Novation al snel in hun vizier kwam. Aan de hand van het eenvoudige blokkensysteem, kon alle inhoud uit de oude website snel overgezet worden naar de nieuwe website.

Op maat van deze klant werd het CMS ook uitgebreid met een optie waarmee de klant zelf een aparte layout aan een pagina kan koppelen. Hierdoor valt bijvoorbeeld de pagina jeugdraad binnen dezelfde huisstijl, maar ziet deze er toch een tikje anders uit.

Social media

Een nieuwe online identiteit beperkt zich niet enkel tot een nieuwe website, er werd ook een koppeling tot stand gebracht met verschillende social media zoals Facebook en Twitter om hun online aanwezigheid te verhogen. Zo worden alle twitter feeds en facebook post van de gemeente Hoeselt automatisch ingeladen op de homepage.

Uit in Vlaanderen

Verschillende organisaties organiseren regelmatig activiteiten in en over de gemeente Hoeselt. Deze activiteiten worden steeds geregistreerd en verspreid via het uitinvlaanderen platform. Er werd daarom een koppeling tussen dit platform en de website tot stand gebracht, waardoor alle activiteiten van vertrouwde organisatoren automatisch op de website verschijnen.

We want more

Novation zou Novation niet zijn, als we niet een stapje verder zouden willen gaan. We ontwikkelden daarom op maat van deze klant een interactieve belevingsapp. Lees hier meer over deze applicatie.

 

In Novation vonden wij als gemeentebestuur van Hoeselt een moderne en klantvriendelijke partner die steeds constructief mee zoekt naar oplossingen op onze maat.
Yves Croux

Hoeselt
Relevante
projecten
Trias ngo
Websites

Trias ngo

Novation maakte een nieuwe responsive Drupal website voor Trias, een ngo die wereldwijd ondernemende mensen ondersteunt.

Lees meer
Euforea
Websites

Euforea

EUFOREA is een non-profit organisatie die tot doel heeft chronische aandoeningen van de luchtwegen een halt toe te roepen.

Lees meer
Encon
Websites

Encon

Encon is al jaren marktleider en gespecialiseerd in creatieve en vernieuwende oplossingen voor energiebesparingen, hernieuwbare energie en duurzaamheidsprojecten voor industriële bedrijven.

Lees meer