Vragen? Bel ons

EuroSys

De partner om u te begeleiden in uw digitale transformatie

webdesign Houthalen

Nieuwe website voor IT-specialist uit Houthalen

Onze diensten voor EuroSys
Webdesign Webdevelopment
Drupal 
websites

EuroSys uit Houthalen gaat mee met de tijd, daarom kon een nieuwe, aangepaste website niet achterblijven. Novation bouwde voor hun een nieuwe responsive website gebaseerd op het Drupal CMS. Deze website moet het centrale verzamelpunt worden van alle informatie met betrekking tot klanten, zowel particulier als bedrijven, overheden en scholen.

Novation leverde een fris ontwerp aan in de huisstijl van EuroSys. Tijdens een eerste contentanalyse samen met de klant, werd alle content zorgvuldig geselecteerd zodat wij de grote hoeveelheid aan informatie gestructureerd konden vormgeven.

Door middel van koppelingen met externe websites wordt automatisch up-to-date informatie aangeleverd over de events en seminaries die EuroSys organiseert.

Dankzij deze nieuwe website kan EuroSys bestaande en nieuwe klanten beter informeren over de diensten en producten die zij aanbieden.

EuroSys
Relevante
projecten
Hoeselt
Websites

Hoeselt

Lees meer
Gopa Keukens
Websites

Gopa Keukens

Al 50 jaar lang is Gopa Keukens een gevestigde waarde op vlak van de meest uiteenlopende keukens. Er is geen enkel andere fabrikant in Limburg die een vergelijkbare specialist is in keukens, badkamermeubels, dressingkasten en interieurkasten.

Lees meer
ElaN Languages
Websites

ElaN Languages

Al meer dan een kwarteeuw een onestopshop voor taalondersteuning met als kernactiviteiten gespecialiseerd vertaalwerk, taalcoaching op maat en tolkwerk.

Lees meer