Vragen? Bel ons

VVOB

Kwaliteitsvol onderwijs voor gelijke kansen en duurzame ontwikkeling

website vzw Brussel

10 nieuwe websites voor VZW uit Brussel

Onze diensten voor VVOB
Webdesign Webdevelopment
Drupal 
websites

VVOB is een vzw uit Brussel die zich zowel in binnen- als buitenland inzet voor educatie en ontwikkeling. Zij vertrouwden op ons voor de vernieuwing van hun internationale website en 9 landen-websites.

De opdracht? De meeste websites werden ontwikkeld in een verouderde versie van Drupal 7 en sommige websites draaiden zelfs nog op Drupal 6, hoog tijd dus voor vernieuwing. Drupal 8 stond bij het starten van deze opdracht nog niet ver genoeg om deze websites te ondersteunen aangezien de orginele websites een uitgebreide lijst van functies bevatten. In overleg met de klant kozen we er dus voor om alle websites te updaten naar de nieuwste versie van Drupal 7.

In eerste instantie was de opdracht zeer technisch maar omdat we ook potentieel zagen in een opfrissing van het ontwerp deden we een voorstel naar de klant dat zeer enthousiast werd onthaald. Deze aangename samenwering resulteerde in een technische en grafische opfrissing waarin alle content feilloos werd gemigreerd. VVOB is klaar voor de toekomst!
 

Wij hadden niet verwacht dat een lichte opfrissing van het ontwerp, zo'n grote en positieve invloed zou hebben. Ook de communicatie verliep gedurende de hele looptijd van het project zeer vlot. Bedankt voor alles!
VVOB

VVOB
Relevante
projecten
Trias ngo
Websites

Trias ngo

Novation maakte een nieuwe responsive Drupal website voor Trias, een ngo die wereldwijd ondernemende mensen ondersteunt.

Lees meer
Euforea
Websites

Euforea

EUFOREA is een non-profit organisatie die tot doel heeft chronische aandoeningen van de luchtwegen een halt toe te roepen.

Lees meer
Hoeselt
Websites

Hoeselt

Lees meer