Onze aanpak? Die is altijd one step ahead

Neem geen risico en stap bij een ervaren partner aan boord. We nemen je mee op een boeiende missie: van brainstorm, design en uitvoering tot lancering. Maar hier stopt het niet, we blijven jouw missie opvolgen, door de juiste marketingstrategie te bedenken en uit te werken.

  • Meer dan 15 jaar ervaring in webdevelopment
  • Meer dan 15 experts staan voor jou klaar
  • Erkend dienstverlener KMO-portefeuille
  • Erkend AnySurfer partner

15 digitale astronauten gaan met jou op missie

Sinds 2008 creëert Novation op maat gemaakte digitale ervaringen die bedrijven en hun klanten verbinden, inspireren en converteren.
Ons team van 15 gedreven specialisten – elk met hun eigen unieke expertise – staat klaar om jouw digitale ambities te realiseren.

We geloven in de kracht van co-creatie. In nauwe samenwerking met jou verdiepen we ons in jouw noden en doelstellingen. We brainstormen samen en komen tot innovatieve oplossingen die perfect aansluiten bij jouw DNA.

Ons oog voor detail en focus op conversie resulteert in digitale projecten die écht impact maken. We lanceren jouw website, webshop of webapplicatie met oog voor gebruiksvriendelijkheid, design en performantie. Zo ben je zeker van een maximale return on investment.

De digitale wereld evolueert voortdurend. Novation helpt je om een stap voor te blijven op de concurrentie. We monitoren de trends, anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en adviseren je over de beste digitale strategie voor jouw bedrijf.

Ben je klaar om jouw digitale potentieel te ontdekken? Neem dan vandaag nog contact op met Novation en blijft altijd one step ahead.

Video file
Wil je deel uitmaken van ons team? Bekijk hier onze vacatures

Part-time Administratief medewerker

Je kan altijd spontaan solliciteren via jobs@novation.be

Waarom werken bij ons?
Bekijk hier wat Lies zegt over werken bij Novation.

Binnenkijken bij novation
Missies

Recente missies