Websites

Novation, jouw partner voor een succesvolle Drupal website, waardoor jouw bedrijf zal groeien.
 

Je website in Drupal: de beste keuze voor een geslaagde missie

Drupal websites

Wil je een resultaatgerichte website waarmee je je concurrenten altijd een stapje voor blijft, en die je meer klanten oplevert? Kortom: eentje om mee uit te pakken? Dan is het een goed idee om je website te laten maken in Drupal, het beste beheersysteem online.

De voordelen van jouw website in Drupal?

 • Gebruiksvriendelijk: zelf inhoud creëren en beheren.
 • Veilig: Drupal heeft een top reputatie naar veiligheid toe.
 • Efficiënt: dankzij de modulaire opbouw stem je je website af op jouw maat.
 • Toekomstgericht: Drupal groeit mee met je behoeftes

Resultaat? Meer rendement!

Contacteer ons en wij gaan samen de uitdaging aan

UX en webdesign

Een geweldige gebruikerservaring is essentieel om uw publiek bij uw merk te betrekken. Daarom werkt Novation niet alleen samen met u, maar ook met uw gebruikers door middel van gebruiksgericht ontwerp. Tegelijk krijgt ook toegankelijkheid de nodige aandacht.

Drupal ontwikkeling

Al onze sites worden gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voldoen aan de strikte eisen van onze klanten voor betrouwbaarheid, veiligheid en schaalbaarheid. We zijn gespecialiseerd in het creëren van visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke websites die voldoen aan de behoeften en doelstellingen.

Onze Drupal-experts hebben een grondige kennis van de software en kunnen uw website ontwikkelen met de nieuwste functies en technologieën. We werken nauw samen met u om uw unieke behoeften te begrijpen en een website te creëren die perfect aansluit bij uw merk en uw doelgroep.

Drupal e-commerce

Novation heeft aanzienlijke tijd en middelen geïnvesteerd in het ontwikkelen van de beste e-commerce-oplossing. De combinatie van webshop en een geavanceerd CMS is uniek. 

Drupal Commerce is zonder twijfel ons aanbevolen platform dat vele voordelen biedt:

 • Zeer flexibel e-commerce-framework
 • Inhoud en webshop combineren
 • Ideaal voor de succesvolle KMO
Drupal ondersteuning

We bieden complete onderhoudsdiensten voor uw Drupal website aan, zodat u zich kan concentreren op uw corebusiness. Onze toegewijde medewerkers zorgen ervoor dat uw vragen en problemen snel en efficiënt worden opgelost. Wij zorgen ervoor dat uw Drupal-website altijd up-to-date, veilig en optimaal presteert.

Update naar Drupal 10

Novation kan u helpen met verschillende Drupal-upgrade gerelateerde activiteiten:

 • Een haalbaarheidsstudie uitvoeren voor een Drupal 10-upgrade
 • Inhoud migreren van Drupal 7 naar Drupal 10
 • Een Drupal 10-upgrade uitvoeren
Drupal hosting

Novation biedt een volledig cloudplatform voor Drupal dat ongeëvenaarde betrouwbaarheid, beveiliging en prestaties voor uw Drupal website garandeert. Dit platform is ontworpen om uw Drupal-website te laten draaien met de beste prestaties, terwijl deze ook beschermd wordt tegen cyberaanvallen. Het cloudplatform van Novation biedt een aantal voordelen ten opzichte van het hosten van uw Drupal-website op andere hostings:

 • Betrouwbaar
 • Veilig
 • Performant
 • Ontzorgend
Drupal audit en evaluaties

Laat uw Drupal-website of platform beoordelen door ons team van experts. Het resultaat van deze service is een rapport geschreven in begrijpbaar Nederlands dat de problemen en aanbevelingen uiteenzet:

 • Prestaties, betrouwbaarheid en beveiliging
 • Codekwaliteit, aangepaste modules en thema's inclusief toegankelijkheid
 • Architectuur, Drupal en serverconfiguratie
Drupal WCAG 2.1 AA / toegankelijkheid

Novation, erkend Anysurfer-websitebouwer, heeft veel ervaring opgebouwd in het ontwerpen en ontwikkelen van toegankelijke websites die voldoen aan de WCAG 2.1 AA-richtlijnen.

Toegankelijkheid is voor Novation een belangrijk principe. We geloven dat iedereen, ongeacht beperking, toegang moet hebben tot informatie en diensten op het internet. Daarom streven we ernaar om onze websites zo in te richten dat ze voor iedereen goed bruikbaar zijn.

Missies

Recente missies

Waarom Drupal?

Drupal is het gratis, open source contentmanagementsysteem dat digitaal voorop stelt, met krachtige nieuwe functies, een flexibele gebruikerservaring en een roadmap die is gebouwd voor de toekomst.

Meer over Drupal
KMO-Portefeuille
Subsidies

Liggen er al plannen op tafel om een gloednieuwe website te laten bouwen? Dan kan je daar zelfs subsidies voor ontvangen. Toch wanneer wij deze website voor jou mogen bouwen.

Meer over subsidies
Interesse om met ons samen te werken?
Novation team

Onze aanpak? Die is altijd one step ahead

We denken met je mee. Samen brainstormen we over jouw wensen.
We ontwikkelen een oplossing op jouw maat, en anticiperen waar nodig.
We lanceren jouw digitaal project, met focus op meer conversie. En dus meer resultaat.

Zo blijft ook jouw bedrijf always one step ahead.

Meer weten over het team?