Always one step ahead

Wij bouwen de website of webapplicatie die {{company}} écht vooruit helpt

ervaren webontwikkelaars
Meer dan 15 jaar ervaring in webdevelopment

Je website, webshop of webapplicatie ontwikkelen en lanceren? Neem geen risico en stap bij een ervaren partner aan boord. We nemen je mee op een boeiende missie: van brainstorm, design en uitvoering tot lancering.

Waar kunnen we mee helpen?
Drupal websites en webshops
Krachtige Drupal websites en webshops

Je website in Drupal: de beste keuze voor een geslaagde take-off. Bouw schaalbare, duurzame en optimale digitale ervaringen dankzij de kracht van Drupal.

Meer over Drupal websites Meer over Drupal webshops
Integrate and automate
Integreer en automatiseer

We integreren naadloos uw digitaal project met Odoo, Navision, Exact Online, Whise of CiviCRM, ... De opties zijn zo oneindig als het heelal.

Bekijk onze integraties
Missie
recente missies
Drupal websites

Wil je een resultaatgerichte website die je meer klanten oplevert en je makkelijk zelf kan onderhouden? Dan is het een goed idee om je website te laten maken in Drupal.

De voordelen van jouw webdesign in Drupal?

  • Gebruiksvriendelijk: je kunt zelf je inhoud creëren en beheren.
  • Veilig: Drupal optimaliseert continu de veiligheid van het systeem.
  • Efficiënt: dankzij de modulaire opbouw stem je je website af op jouw maat.

Resultaat? Meer rendement!

Wilt u ook een Drupal website laten maken

Contacteer ons en wij gaan de uitdaging aan

Webshops & e-commerce

Wil je zelf een webshop starten? Wil je een grotere webshop op maat laten maken, geïntegreerd met jouw interne software? Of wil je je bestaande webshop naar een hoger niveau tillen? Wij zorgen ervoor dat jouw webshop de digitale steunpilaar wordt van jouw bedrijf.

Afhankelijk van het project gebruiken wij Drupal commerce of Sylius

De voordelen hiervan?

  • Beide pakketten zijn opensource en kunnen dus volledig op maat aangepast worden.
  • Eenvoudige integratie met jouw interne software
  • Naadloze integratie met het Drupal CMS

Wilt u ook een webshop laten maken

Contacteer ons en wij gaan de uitdaging aan

Webapplicaties

Zijn er bepaalde tijdrovende bedrijfsprocessen die je graag vlotter zou zien lopen? Dan is een webapplicatie op maat voor jouw bedrijf de oplossing.

Zijn er bijvoorbeeld veel klanten die jouw bedrijf telefonisch benaderen om een prijs op maat aan te vragen? Je legt de drempel voor je klant lager door je klant de mogelijkheid te geven om online de prijs te laten berekenen.

Of zijn er klanten die jouw bedrijf contacteren om een factuur opnieuw te sturen? Dan kan je je klant sneller vooruit helpen door een online omgeving aan te bieden waar alle facturen opgevraagd kunnen worden. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar het resultaat is steeds hetzelfde :
de klant is veel sneller geholpen en jij bespaart tijd en middelen.

Wilt u ook een webapplicatie laten maken

Contacteer ons en wij gaan de uitdaging aan

Mobiele applicaties

Net zoals een webapplicatie kan een mobiele applicatie o.a. gebruikt worden om een bedrijfsproces te optimaliseren. Wil je echter meer gebruik maken van de faciliteiten van je smartphone dan is een mobiele applicatie de betere oplossing. Denk dan maar aan het gebruik van de camera of de GPS van je mobiele toestel.

Enkele andere voordelen van een mobiele applicatie is dat deze ook offline gebruikt kan worden en je de eindgebruiker makkelijker rechtstreeks kan bereiken door push-berichten te versturen. Al deze voordelen samen zorgen ervoor dat mobiele applicaties ook vaak worden ingezet in de entertainment sector, bij tentoonstellingen en nog zoveel meer.

Wilt u ook een mobiele applicatie laten maken

Contacteer ons en wij gaan de uitdaging aan

Analyse & consulting

Heb je een digitaal idee voor jouw bedrijf of heb je een uitdaging en je weet niet goed hoe hieraan te beginnen? Is er bijvoorbeeld een bedrijfsproces waarvan je weet dat het digitaal geautomatiseerd kan worden, maar weet je niet goed hoe?

Of voldoet je huidige software pakket niet aan je verwachtingen? Ons team van experts zal samen met jouw je project analyseren en je met raad en daad bijstaan om tot een gepaste oplossing te komen.

Contacteer ons en wij gaan de uitdaging aan

Integraties

Veel bedrijven maken reeds gebruik van bestaande software zoals een ERM, CRM of boekhoudpakket. Indien wij op maat voor jou een applicatie of een webshop maken, dan kunnen wij jou heel wat werk besparen door een automatisch integratie te voorzien met de software pakketten die je reeds gebruikt.

Zo kunnen bijvoorbeeld aankopen via je webshop automatisch naar je boekhoudpakket doorstromen of kunnen contactaanvragen via je website automatisch in je CRM pakket worden toegevoegd. Klik hier voor een overzicht van software waarmee wij reeds een integratie voorzien hebben.

Contacteer ons en wij gaan de uitdaging aan