Blog overzicht

Vlaamse premies die je digitaal doen groeien

Liggen er al plannen op tafel om een gloednieuwe website te laten bouwen? Dan kan je daar zelfs subsidies voor ontvangen. Toch wanneer wij deze website voor jou mogen bouwen. 
Afhankelijk van het doel (website, applicatie, webshop, …), de taal van het project en je maatschappelijke zetel kan je subsidies ontvangen voor de uitwerking van het project.
We verduidelijken even de twee meest voorkomende subsidies. Maar er zijn meer mogelijkheden! Twijfel dus zeker niet om ons te contacteren en hier meer info over te vragen.

subsidies webdesign vlaio

Krijg tot € 4500 subsidie voor een meertalige website of webshop

Je leest het goed: tot € 4.500 aan subsidies! Toch wanneer je aan een aantal voorwaarden voldoet. We zetten ze even op een rijtje:

  • Je handelt internationaal.
  • Je laat hier een meertalige website voor bouwen.
  • Je onderneming beantwoordt aan de Europese basisdefinitie van een KMO.
  • Je exploitatiezetel is gelegen in het Vlaams Gewest.

Meer is het niet! Voldoe je aan deze voorwaarden? Dan kan je van de Vlaamse overheid een subsidie bekomen tot wel € 4.500 (in sommige gevallen is deze beperkt tot € 3.000).

Het ‘hoe’ en ‘wat’? Dat legt onze sales manager Nicky je graag uit.
Stuur een email of maak een online afspraak

 

Bespaar tot 30% via de KMO-portefeuille

kmo-portefeuille

Daarnaast zijn wij geregistreerd advies verlener (DV.A236096). Daardoor kan je tot 30% besparen op het laten bouwen van je website via de KMO-portefeuille.
Deze KMO-portefeuille kan je inzetten voor advies dat verder gaat dan de gewone bedrijfsuitgaven die bijdragen aan een verbetering van bedrijfsprocessen.

Zo’n advies bestaat steeds uit een schriftelijke aanbeveling en vertrekt vanuit een analyse van de probleemstelling, een eigenlijk advies en een implementatieplan.

De implementatie zelf komt niet in aanmerking voor het gebruik van de KMO-portefeuille. Maar het voorgaande proces wel.

Bereken jouw persoonlijk voordeel

Subsidies voor het laten bouwen van je website, het gebruik van een KMO-portefeuille, klinkt interessant, toch?
Maak alvast een online afspraak zodat jij kan genieten van korting én subsidies!

Heb je nog vragen of wens je eerst wat meer informatie? Neem gerust contact op Nicky. Hij ondersteunt je graag bij alles rond KMO-portefeuille en de internationalisering subsidie.

Houd er rekening mee dat dit slechts twee voorbeelden zijn van mogelijke subsidies. Afhankelijk van je persoonlijke situatie, kan je nog in aanmerking komen voor een ander soort subsidies. En dat bekijken we graag voor jou! Want wie bespaart er nu niet graag enkele duizenden euro’s ;)

Contacteer ons

Subsidie aanvragen?
Contacteer ons zodat jij kan genieten van korting én subsidies!
Of maak een afspraak online