Blog overzicht

Exact Online & Drupal Commerce: De perfecte match voor jouw webshop succes

In de wereld van e-commerce is het vinden van de juiste tools en platforms cruciaal voor succes. Twee van de prominentste spelers in dit landschap zijn Exact Online en Drupal Commerce.

Exact Online integratie Drupal

In de wereld van e-commerce is het vinden van de juiste tools en platforms cruciaal voor succes.

Twee van de meest prominente spelers in dit landschap zijn Exact Online en Drupal Commerce. Beide platforms bieden krachtige functionaliteiten en flexibiliteit, maar waar ze echt uitblinken is in hun naadloze integratie. In dit blogartikel belichten we de voordelen van deze integratie en hoe ze jouw webshop naar een hoger niveau kunnen tillen.

Exact Online: meer dan boekhouding

Exact Online is meer dan een boekhoudpakket; het is een complete suite van business applicaties die diverse processen stroomlijnt, van CRM en facturatie tot projectbeheer en voorraadbeheer. Exact Online staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en modulaire opbouw, waardoor je de functionaliteit perfect kunt afstemmen op jouw behoeften.

Drupal Commerce: e-commerce krachtpatser

Drupal Commerce is een toonaangevend e-commerce platform, een robuust en flexibel CMS. Drupal Commerce biedt een scala aan features, waaronder productbeheer, orderverwerking, betaling gateways en meertalige ondersteuning. Het platform is geliefd om zijn schaalbaarheid, veiligheid en uitgebreide community.

Synergie door integratie: de voordelen

De integratie van Exact Online en Drupal Commerce combineert de beste eigenschappen van beide platformen, waardoor je een krachtige en gebruiksvriendelijke e-commerce oplossing bekomt. Enkele van de voordelen van deze integratie zijn:

Efficiëntie op alle fronten:

  • Geautomatiseerde workflows: Verwerk bestellingen automatisch, genereer facturen naadloos en verstuur pakketten met een minimum aan handmatige interventie.
  • Real-time voorraadbeheer: Synchroniseer de voorraad in real-time tussen jouw webshop en Exact Online.
  • Gecentraliseerde klantendata: Beheer al je klantgegevens in één centrale database, waardoor je een 360° graadbeeld van jouw klantenbestand bekomt en gepersonaliseerde marketingcampagnes kunt opzetten.

Betere klantervaring:

  • Eenvoudig bestelproces: Bied een gestroomlijnd bestelproces met naadloze betaling en snelle levering.
  • Klantgerichte service: Verleen efficiënte klantenservice met gedetailleerde orderhistoriek en directe toegang tot klantgegevens.
  • Gepersonaliseerde marketing: Maak gebruik van gecentraliseerde klantendata om gepersonaliseerde productaanbevelingen en marketingcampagnes te versturen.
  • Continue optimalisatie: Verbeter jouw webshop voortdurend op basis van data-gestuurde inzichten.

Vind de juiste partner

De integratie van Exact Online en Drupal Commerce vereist expertise in beide platformen. Het is belangrijk om te werken met een ervaren partner die je hiermee kan helpen.

Conclusie: ontgrendel jouw e-commerce potentieel

De integratie van Exact Online en Drupal Commerce is een krachtige troef voor jouw e-commerce succes. Door de synergie van beide platformen te benutten, ervaar je een efficiëntere workflow, betere klantbeleving en waardevolle inzichten die jouw online verkopen naar een hoger niveau tillen.

Neem vandaag nog contact op met Novation om de mogelijkheden van Exact Online & Drupal Commerce voor jouw bedrijf te bespreken.

Contacteer ons om uw integratie met Exact Online te bespreken
Of maak een afspraak online