Blog overzicht

Odoo integraties op maat van jouw onderneming

Odoo is veel meer dan een ERP pakket en heeft de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Hoe kunnen wij je helpen door jouw website of webapplicatie te integreren met Odoo?

In een eerder artikel bespraken we al hoe belangrijk het is om jouw bedrijfsprocessen te digitaliseren en hoe wij je hierbij kunnen helpen. Een tool die tegenwoordig door steeds meer bedrijven wordt gebruikt, is Odoo.

Wat is Odoo?

Odoo is een open-source softwarepakket dat in 2004 werd opgericht door Fabien Pinckaers. Het staat vooral bekend als een ERP-pakket, maar tegenwoordig is het veel meer dan dat. Het is een verzameling van toepassingen die je kunt inzetten voor verschillende onderdelen binnen je bedrijf, zoals boekhouding, voorraadbeheer, kassasysteem, projectbeheer, enzovoort.

Wat en waarom integreren met Odoo?

  • Productinformatie en voorraad: We kunnen ervoor zorgen dat productinformatie en voorraadniveaus die worden beheerd in Odoo, automatisch gesynchroniseerd worden met jouw website. Dit betekent dat klanten altijd up-to-date informatie hebben over beschikbare producten.

  • Bestellingen: Bestellingen die op jouw website worden geplaatst, kunnen rechtstreeks naar Odoo worden doorgestuurd. Of bestellingen die reeds in Odoo zitten, kunnen op het account van jouw klant op jouw website bekeken worden.

  • Klantgegevens: Wanneer klanten zich inschrijven of registreren op jouw website, kunnen deze gegevens automatisch worden geïntegreerd in het klantenbestand van Odoo. 

  • Prijsinformatie: Als je specifieke prijsformules hebt in Odoo, kunnen deze prijzen worden weergegeven op jouw website zodra een klant is ingelogd met het bijbehorende account.

Dit zijn maar enkele voorbeelden van zaken die je zou kunnen synchroniseren met Odoo, maar de mogelijkheden gaan nog veel verder dan dat. Het antwoord op de vraag 'waarom integreren met Odoo' is dus eenvoudig: om jouw leven gemakkelijker te maken en je klanten een snellere en betere dienstverlening te kunnen bieden. 

Contacteer ons
Wil je graag jouw Odoo integratie met ons bespreken? Contacteer ons hier
Of maak een afspraak online
Odoo integratie Kavec + BAJ beton

We want proof!

Dat wij een goede partner zijn om je te helpen met het integreren van Odoo, bewijzen we graag. Voor onze klant BAJ Beton hebben we al een naadloze integratie met Odoo verzorgd: de producten en prijzen die gebruikt worden in de configurator die wij voor hen hebben gemaakt, komen rechtstreeks uit Odoo. Alle aanpassingen die ze dus in Odoo doorvoeren, worden volledig gesynchroniseerd met de configurator. Ook bestellingen die geplaatst worden, belanden direct in Odoo.

Toen onze klant Kavec overstapte van een verouderd ERP-pakket naar Odoo, hebben wij gezorgd voor een foutloze integratie. Alle producten, categorieën, merken, staffels en prijslijsten die ze in Odoo aanmaken, worden direct verwerkt in de zoekfunctie die we voor hen hebben ontwikkeld.

Een op maat gemaakte Odoo-integratie kan jouw organisatie meer klanten opleveren en vooral ook veel tijd besparen, zodat jij je kan concentreren op ondernemen.

Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte Odoo-integratie.