kluizenaarstocht_app

De Kluizenaarstocht - interactieve wandeling door Hoeselt

Ga op wandel met deze app op je smartphone en stap mee ‘in’ de geschiedenis van de kluis, ontdek streekeigen elementen en spannende legendes.

Interactieve wandeling door Hoeselt

Klant
Gemeente Hoeselt
Categorie
Mobiele app

Nadat we voor de gemeente Hoeselt een nieuwe online identiteit mochten voorzien, vertrouwde deze klant opnieuw op ons team voor het maken van een interactieve belevingsapp.

Het doel

Het doel van de app is om de gebruiker een interactieve totaal beleving te bezorgen en hem te begeleiden tijdens zijn wandelroute.

De werking

Op de wandelroute staan op verschillende plaatsen beacons opgesteld. Dit zijn kleine zendertjes waarmee je de exacte locatie van de gebruiker kan bepalen. Als de gebruiker in de buurt komt van een van de beacons dan zal hij in de app informatie te zien krijgen en een video over de plaats waar hij zich bevindt. Hij krijgt deze informatie enkel te zien als hij zich effectief op deze plaats bevindt.

Op het introscherm kan je kiezen om de tocht te starten, of om te lezen hoe de app precies werkt. Verder kan je een overzicht opvragen van alle verschillende locaties en elke locatie op een kaart weergeven. Ook de sponsors kan je opvragen en je kan contact opnemen met de gemeente Hoeselt.

Conclusie

Dankzij de app kan de gemeente Hoeselt zijn inwoners en bezoekers extra motiveren om deze wandelroute te ondernemen en meer te leren over deze prachtige omgeving. De app zet Hoeselt extra in de kijker en stelt de bezoeker in staat om Hoeselt écht interactief te beleven. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

Technologieën en integraties

Wil je graag jouw digitaal transformatieproject met ons bespreken?

Boek online een afspraak
iphone en android applicatie ontwikkeling
Interesse om met ons samen te werken?
Volgend project