De houtbeer webshop

De Houtbeer - een webshop uit het juiste hout gesneden

Jarenlange houtpassie in een gedigitaliseerd jasje!

Kwalitatief buitenhout in onze Drupal webshop

Klant
De Houtbeer
Categorie
Webshop

In volle Covid crisis gingen meer en meer bedrijven nadenken over de optie om hun aanbod aan producten ook aan te bieden via een online webshop. Veel mensen gingen thuis ook aan de slag met renovatiewerken of een nieuwe tuin inrichting.


Houthandel Aerts zag ook deze evolutie en bleef niet bij de pakken zitten. Om nieuwe klanten aan te trekken voorzag Houthandel Aerts een volledig nieuwe branding die paste bij een unieke webshop: De Houtbeer

We bouwden een volledig nieuwe webshop in Drupal Commerce, gebaseerd op het Drupal CMS. De nieuwe branding van De Houtbeer werd doorgetrokken doorheen de volledige shop. De Houtbeer heeft een hart voor hout, en dat merk je in deze shop. De combinatie met mooi beeldmateriaal zorgen voor een frisse en moderne webshop, met oog voor het product dat uiteraard steeds centraal staat.

De houtbeer is geen traditionele winkel, maar biedt online kwalitatief buitenhout tegen eerlijke prijzen aan. Het assortiment gaat van gevelbekleding, terrasvloeren, steigerhout en constructiehout tot plaatmateriaal, afsluitingen en alle toebehoren. 

Nadat je een keuze maakt op basis van 1 van bovenstaande categorieën, krijg je een ruim aanbod te zien van verschillende producten. Elke detailfiche bevat uitgebreide informatie over het product alsook tips van de Houtbeer, voor -en nadelen, over de specifieke houtsoorten enz... Op deze manier garandeert De Houtbeer dat elke klant het juiste product voor de juiste toepassingen bestelt. De gebruiksvriendelijke interface zorgt voor een handig bestelproces


 

Technologieën en integraties

Wil je graag jouw digitaal transformatieproject met ons bespreken?

Boek online een afspraak
De Houtbeer webshop
Volgend project