Younic - webshop voor design meubels op maat

Webshop met ambachtelijke en kwaliteitsvolle meubels

Handgemaakte tafels, stoelen en accessoires rechtstreeks vanuit het atelier

Klant
Jacobs Interieur
Categorie
Webshop

Nadat wij een mooie website realiseerde voor Jacobs Interieur vertrouwden zij ons ook het ontwerp en de ontwikkeling van de webshop voor hun kwaliteitslabel ‘Younic’ toe. Vanuit hun atelier in Bree (Limburg), vervaardigen zij o.a. stoelen, tafels, krukjes en accessoires. Stuk voor stuk met de hand gemaakt door een gepassioneerd vakman.

De webshop werd gemaakt in Drupal commerce, een opensource webshop systeem gebaseerd op het Drupal CMS. Mede dankzij kwaliteitsvolle foto’s en subtiele effecten maakten wij een modern en clean ontwerp dat perfect de kwaliteit van hun producten weerspiegelt.

Na het kiezen van een categorie en een productlijn, kan je jouw meubel op maat samenstellen en bestellen. Op basis van verschillende producteigenschappen zoals hoogte, breedte, lengte, dikte en materiaal haal je jouw meubel op maat in huis. Aan de hand van duidelijke iconen en een heldere gebruikersinterface wordt je perfect begeleid doorheen het bestelproces.

Dankzij deze nieuwe webshop kan de klant zijn nieuwe kwaliteitslabel online profileren en zijn online verkoop stimuleren.

Technologieën en integraties

Wil je graag jouw digitaal transformatieproject met ons bespreken?

Boek online een afspraak
Younic webshop meubels
Interesse om met ons samen te werken?
Younic webshop
Volgend project