Axi Drupal website

AXI - duurzame IT-oplossingen

Drupal website met koppeling Salesforce Pardot voor AXI, een allround IT partner die strategisch denkt en werkt.

Om leads op te volgen werd er, in samenwerking met Deloitte, een integratie gemaakt met Salesforce Pardot.

Klant
AXI
Categorie
Website

AXI ontwikkelt innovatieve software voor retail, overheid, zorg en bedrijven. Met vestigingen in België en Nederland weten ze hun klanten optimaal te begeleiden in grote softwareprojecten binnen en over de landsgrenzen heen. Novation ontwikkelde een nieuwe Drupal website, waarin zij hun brede waaier aan softwareoplossingen voor verschillende sectoren volledig kunnen toelichten met de nodige nuanceverschillen in taal en inhoud voor Nederland en België.  

Om leads op te volgen werd er, in samenwerking met Deloitte, een integratie gemaakt met Salesforce Pardot. Daarnaast is de IT-sector een zeer competitieve markt op gebied van werkkrachten, via de nieuwe Drupal website beogen zij zo ook verder de focus te leggen op het feit dat AXI meer is dan een onderneming waar je van 9-to-5 gaat werken. Verschillende initiatieven van en door werknemers zijn te lezen in hun AXI blog en ook terug te vinden in de nieuwsberichten. Dat toont aan dat AXI echt leeft dankzij zijn mensen.

"Het is intussen de tweede keer dat ik intensief samenwerk met Novation voor de bouw van een AXI website. De samenwerking is zoals ik het met elke business partner zou willen. Novation denkt echt met ons mee. In onze weekly update meetings bespreken we niet alleen algemene topics en kleine aanpassingen maar komen ook nieuwe projecten aan bod. Die laatste worden met veel zorg voorbereid, uitgebreid getest op een testomgeving en pas als wij volledig akkoord zijn, life gezet. Geen verrassingen, ook niet rond pricing, duidelijke en snelle communicatie via een gedeelde project management tool en last but not least: een mooie Drupal website die dankzij de flexibiliteit en de knowledge van Novation geregeld wordt uitgebreid met nieuwe features. Kortom, een zeer tevreden klant."
Natalie Dirickx - AXI

Technologieën en integraties

Wil je graag jouw digitaal transformatieproject met ons bespreken?

Boek online een afspraak
AXI webdesign
Interesse om met ons samen te werken?
Volgend project