Elan vertalingen

ElaN Languages - Taaloplossingen die uw bedrijf écht vooruithelpen

ElaN Languages is al sinds 1990, meer dan een kwart eeuw dus, een referentie in de wereld van vertalingen, taaltrainingen en tolkwerk

UX Design en call-to-actions voor hogere conversiegraad

Klant
ElaN Languages
Categorie
Website

ElaN Languages is al sinds 1990, meer dan een kwart eeuw dus, een referentie in de wereld van vertalingen, taaltrainingen en tolkwerk. Het bedrijf werd opgericht in Heusden-Zolder (Limburg), maar is ondertussen ook ver daarbuiten uitgegroeid tot een internationale speler. Dat internationale karakter vonden ze niet terug op hun oude website, hoog tijd dus voor vernieuwing!

Wat maakt deze website speciaal?

Om te beginnen is het ontwerp iets meer 'gewaagd'. In de positieve betekenis van het woord, want hierdoor springt Elan Languages er meer uit t.o.v. zijn concurrenten. Dankzij UX Design en opvallende call-to-actions vind de bezoeker eenvoudig zijn weg op de website en wordt hij aangemoedigd om een offerte aan te vragen of contact op te nemen. Dit resulteert uiteraard in een hogere conversiegraad voor Elan Languages.

Wil je een snelle online vertaling van een stukje tekst? Dat kan! Via de tool 'gratis vertalen' wordt het stukje tekst kosteloos vertaald. Het gaat hierbij uiteraard om een 'geautomatiseerde' vertaling en dit kan soms grappige resultaten opleveren. Daarom wordt de bezoeker na het ontvangen van zijn vertaling ook aangemoedigd om een offerte aan te vragen bij Elan Languages.

Dankzij het uitgebreide offerteformulier kan de klant bij het aanvragen van zijn offerte eenvoudig opgeven waar hij een offerte voor wenst. Zo kan hij o.a. opgeven voor welke hoofddienst hij een offerte wenst (een vertaling, een taaltraining of tolkwerk). Ook kan hij zijn te vertalen teksten reeds uploaden en aangeven of hij een revisie wenst en wat de deadline is.

Op de overzichtelijke blog pagina plaatst Elan Languages meerdere artikels per week. Door deze blog te volgen blijf je steeds op de hoogte over alles wat reilt en zeilt in de wereld van vertalingen.

Verder werd de website voorzien van een handige zoekfunctie, waarmee je eenvoudig doorheen alle taaltrainingen kan zoeken op basis van type, doel en sector.

De website is - hoe kan het ook anders ;-) - meertalig opgebouwd en geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.

Technologieën en integraties

Wil je graag jouw digitaal transformatieproject met ons bespreken?

Boek online een afspraak
Drupal website laten maken
Volgend project