Encon - Together, let's make growth sustainable

Duurzaamheid biedt een oplossing voor de huidige bedrijfsuitdagingen

Drupal website voor specialist in de energiesector

Klant
Encon
Categorie
Website

Encon uit Bilzen is al jaren marktleider en gespecialiseerd in creatieve en vernieuwende oplossingen voor energiebesparingen, hernieuwbare energie en duurzaamheidsprojecten voor industriële bedrijven. Novation maakte een nieuwe Drupal website met een modern en clean ontwerp waarin het rendement voor hun klanten centraal staat.

Wat maakt deze website speciaal?

Om aan te tonen wat Encon voor hun klanten kan betekenen, draait de homepage vooral rond rendementscijfers en referenties van bestaande klanten. Beelden zeggen meer dan woorden, de klant maakt daarom goed gebruik van online video marketing. Op de homepage kan je namelijk veel professioneel uitgewerkte videos terugvinden waarin klanten getuigen over wat Encon voor hun heeft kunnen betekenen. Aan de hand van een eenvoudige zoekfunctie kan je snel doorheen de referenties bladeren op basis van domein, sector en techniek. 

Een energie audit online berekenen en aanvragen

Aan de hand van een online berekeningsmodule kan je te weten komen of je bedrijf in aanmerking komt voor een energie audit en welke energie audit voor jou rendement kan opleveren.

Uitgebreid blokkensysteem

Het blokkensysteem waarmee de gebruiker eenvoudig zijn website kan onderhouden, werd op maat van deze klant grondig uitgebreid met maar liefst 21 verschillende bloktypes. Hiermee kan de klant niet enkel zijn teksten of foto's plaatsen, maar ook referentieblokken, contactblokken, iconen, enz... aanmaken.

Whitepapers

Er werd voor deze website een systeem voorzien waarmee men makkelijk whitepapers kan plaatsen en downloaden. De bezoeker krijgt hierdoor eerst een ingekorte versie van de whitepaper te zien en kan - na het invullen van zijn contactgegevens - de volledige versie van de whitepaper downloaden via een afgeschermde link.

Employer branding

Onder de Jobs sectie krijg je een gedetailleerd overzicht te zien van alle beschikbare vacatures, met de mogelijkheid om direct op een vacature te solliciteren. De klant maakt ook hier gebruik van online video marketing, door met video getuigenissen de bezoeker te overtuigen om bij hun te komen werken.

Wil je graag jouw digitaal transformatieproject met ons bespreken?

Boek online een afspraak
Volgend project