STG - de nieuwe website voor vaste waarden Sax, Lambrechts en Schrauwen

Alles voor jouw badkamer en verwarming

Een nieuwe Drupal website voor meer dan 20 toonzalen en 41 Proshops

Klant
STG-Group
Categorie
Website

Lambrechts, SAX en Schrauwen: 3 gevestigde waarden in sanitair bundelden in 2021 hun krachten en fusioneerden naar STG (Sanitair Technische Groothandel)

Novation bouwde voor de groep, met meer dan 20 toonzalen en 41 Proshops, een nieuwe Drupal website met als voornaamste doel particuliere klanten te inspireren, informeren en begeleiden bij de bouw of renovatie van hun nieuwe badkamer. De nieuwe website leunt volledig aan bij de nieuwe look en feel die werd ontwikkeld na de fusie van de 3 bedrijven.

Weet je als klant nog niet in welke stijl jij je badkamer wilt verbouwen? Geen nood! STG is perfect mee met de laatste nieuwe trends op vlak van badkamerdesign. Dankzij de intuïtieve website vindt elke klant meteen zijn weg binnen verschillende stijlen en inspiratiepagina’s. Aan elke stijl van badkamer worden ook meteen de juiste producten gekoppeld gaande van kraanwerk, meubels, douches en baden.

Handige tips & tricks tonen je bvb hoe je van een kleine ruimte dankzij optimaal gebruik van materialen, toch een ruim gevoel kan creëeren.

Via je een handige zoekfunctie en Google Map vind je snel een toonzaal of Proshop in jouw buurt. Of wil je meteen een afspraak plannen met een professional, dan dat via de handige afsprakenplanner.

Tijden veranderen. En in een wereld die op volle snelheid door blijft draaien, kan je alleen met échte mensen het verschil blijven maken. STG is een snel groeiend bedrijf dat steeds op zoek is naar nieuwe collega’s voor in zijn verschillende vestigingen. Dankzij een integratie met de software van CV Warehouse worden alle vacatures op de website ingeladen.

STG is een bedrijf door mensen, voor mensen. En dat voel je!

Technologieën en integraties

Wil je graag jouw digitaal transformatieproject met ons bespreken?

Boek online een afspraak
stg webdesign
Volgend project