Visit maaseik

Visit Maaseik - website met alles wat de bruisende stad te bieden heeft 

Want Maaseik leent zicht uitstekend voor een dagje uit of een weekendje weg

Toerisme website in Drupal 9

Klant
Stad Maaseik
Categorie
Website

Voor de stad Maaseik maakte wij een nieuwe toerisme website. Het doel? De bezoeker informeren over alles wat de bruisende stad Maaseik te bieden heeft: 

  • Wat is er te zien en te doen in de stad?
  • Waar kan ik eten en drinken?
  • Waar kan ik overnachten?

Elk onderdeel is voorzien van een handige zoekfunctie met verschillende filtervelden om de bezoeker zo snel mogelijk naar het meest relevante zoekresultaat te begeleiden. Zo kan je bijvoorbeeld heel specifiek zoeken welke outdoor kinderactiviteiten er morgen zullen plaatsvinden, of welke kindvriendelijke restaurants er zijn met enkel streekproducten.

"Voor het eerst hebben we een webleverancier gevonden die het volledige traject van a tot z vlot afhandelt. De samenwerking verloopt uitstekend, dankzij een zeer goede en open communicatie. En dat resulteert in een mooie, functionele website. Dankjewel aan het superteam van Novation!"

Ralf Haeldermans, Stad Maaseik

Ook mensen met een beperking bezoeken de stad Maaseik, daarom werd de website WCAG compliant gemaakt, waardoor deze toegankelijk is voor alle bezoekers. Om klaar te zijn voor de toekomst, hebben we deze website verder gemaakt in de nieuwste versie van Drupal.

Technologieën en integraties

Wil je graag jouw digitaal transformatieproject met ons bespreken?

Boek online een afspraak
Visit maaseik website
Interesse om met ons samen te werken?
Volgend project