Vragen? Bel ons

Drupal
websites

Drupal? Jazeker, dit open beheersysteem voor websites is het beste van het beste, met minder zijn wij niet tevreden. Daarnaast is het ook nog eens Made in Belgium.

Websites moeten gebruiksvriendelijk zijn en tegelijk renderen. Het verhogen van de tevredenheid van je bezoekers en tegelijk de conversie optimaliseren is waar wij naar streven. Dat wij als enigste Limburgse websitebouwer erkend AnySurf partner zijn bevestigt dit.

Naast het bouwen, ondersteunen wij je ook bij je online marketing. 

Wilt u ook een Drupal website laten maken? Contacteer ons en wij gaan de uitdaging aan.

Drupal website laten maken
Drupal 
websites Zij hebben reeds een sucessvolle website die
bezoekers overtuigt:
Website Toerisme Maaseik

Website Toerisme Maaseik

Voor de stad Maaseik maakte wij een nieuwe toerisme website. Het doel? De bezoeker informeren over alles wat de bruisende stad Maaseik te bieden heeft. 

Lees meer
Eurinvesco

Eurinvesco

Eurinvesco is een klinkende naam in Lanaken en omstreken. Dit familiebedrijf koppelt jaren makelaarservaring aan de frisse blik van een nieuwe generatie.

Lees meer
YOUNIC

YOUNIC

Younic tafels, stoelen en accessoires worden door uw meubelmaker in het atelier van Jacobs Interieur met de hand gemaakt en afgewerkt. Onbetaalbaar, denkt u? Absoluut niet. Met Younic ligt ambachtelijke kwaliteit binnen handbereik.

Lees meer
Trias ngo

Trias ngo

Novation maakte een nieuwe responsive Drupal website voor Trias, een ngo die wereldwijd ondernemende mensen ondersteunt.

Lees meer
Kambukka

Kambukka

Award-winning Drupal webshop met trendy drinkflessen

Lees meer
Encon

Encon

Encon is al jaren marktleider en gespecialiseerd in creatieve en vernieuwende oplossingen voor energiebesparingen, hernieuwbare energie en duurzaamheidsprojecten voor industriële bedrijven.

Lees meer
Sweepstory

Sweepstory

Webshop als online journey naar een kraaknet huis

Lees meer
Toegankelijk website voor Symfoon

Toegankelijk website voor Symfoon

Symfoon is een vlaams platform dat mensen met een visuele beperking wenst samen te brengen met mensen zonder visuele beperking door kansen te creëeren,  te informeren, te sensibiliseren en door samen te werken.

Lees meer
ElaN Languages

ElaN Languages

Al meer dan een kwarteeuw een onestopshop voor taalondersteuning met als kernactiviteiten gespecialiseerd vertaalwerk, taalcoaching op maat en tolkwerk.

Lees meer
AXI

AXI

Novation ontwikkelde een nieuwe Drupal 8 website voor AXI, een bedrijf dat innovatieve software oplossingen bedenkt en onwikkelt voor retail, overheid, zorg en bedrijven. Dankzij een integratie met Salesforce Pardot kunnen zij probleemloos hun leads opvolgen.

Lees meer
SAM VZW

SAM VZW

Voor SAM VZW uit Antwerpen ontwikkelde wij een nieuwe Drupal 8 website. Dankzij een koppeling met het kennisplein worden relevante activiteiten naadloos geïntegreerd op de website.

Lees meer
Frederik jacobs, Jacobs interieur / Younic

Novation doet er alles aan om de website zo aantrekkelijk mogelijk te maken. De communicatie was schitterend, ze waren en zijn altijd bereikbaar, zelfs in het weekend. Dit is wel een must als je met een webshop zit.

- Frederik jacobs, Jacobs interieur / Younic
Frederik jacobs, Jacobs interieur / Younic

Nog enkele recente websites

Voor ons is het Drupal CMS een tool om de perfecte website te maken. Als je kijkt naar enterpriselevel-websites, dan kiezen de meeste hiervan voor Drupal vanwege de veiligheid, stabiliteit, opensource en vele mogelijkheden. Wil je weten hoe je website beter kan? Neem dan gerust contact met ons op.

Drupal websites
De Vlaamse Waterweg

De Vlaamse Waterweg

Lees meer
Euforea

Euforea

Lees meer
Hoeselt

Hoeselt

Lees meer
BlueHealth Innovation Center

BlueHealth Innovation Center

Lees meer